Haberler

5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek ölmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi

Güncelleme:

İstanbul Küçükçekmece'de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kazılan su dolu çukura düşen 5 yaşındaki Edanur'un ölümüyle ilgili adli soruşturma başlatılmıştı. Olayla ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan fakat daha sonra kapatılmayan su dolu çukura düşüp öldüğü soruşturmayla ilgili gelişme yaşandı. İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis toplam dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

5 YAŞINDAKİ EDANUR HASTANEDE CAN VERDİ

Küçükçekmece Fatih Mahallesi'ndeki Menekşe Sahil Parkı'nda yapılan kazı çalışmasında oluşan su birikintisine bir kişinin düşerek boğulduğu ihbarı sonrası polis olay yerine gitti. Ekipler, yaptıkları incelemede, parkın bazı bölümlerinin kazı çalışması sonrasında su birikintisiyle dolduğunu ve 5 yaşındaki Edanur Gezer isimli kız çocuğunun buraya düştüğünü belirledi. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan Edanur Gezer, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

5 yaşındaki Edanur'un çukura düşerek ölmesiyle ilgili 4 İBB çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi

BAŞSAVCILIKTAN 4 İBB ÇALIŞANI İÇİN GÖZALTI KARARI

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma neticesinde; İBB'de çalışan 2'si kepçe operatörü, 1'i işçi, 1'i mühendis toplam dört kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilen dört kişiden 3'nün yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İMAMOĞLU, "SORUMLULAR HESAP VERECEK" DEMİŞTİ

Edanur Gezer'in ölümüne ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Küçük Edanur'un, İBB'ye ait bir parkta yaşamını kaybetmesinin yasını tutuyoruz. Olayın hemen ardından başlattığımız teftiş süreci yakında tamamlanacak. Sorumluları cezasız bırakmayacağız. Minik yavrumuzun acısını yaşarken bu olayın her zaman olduğu gibi siyasal istismar malzemesi haline getirilmesini de utanarak izliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Küçükçekmece İstanbul Güncel Haberler

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Servisleri kaldırılan kamu çalışanlarına destek verilecek

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

ABD'li ünlü şarkıcı Puff Diddy'den sevgilisine şiddet! Otel koridorunda tekme tokat dövdü

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500

Yorumlar (29)

mahmut süt:

İBB sorumludur kontrol nerdeydi

224
53
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Beğenmeyenler neye göre beğenmemiş bari şurada bırakın parti sempatizanlığını.

yanıt78
yanıt32
aristoteles:

bEĞENMEYEN ŞUNUN İÇİN BEĞENMİYOR somada 301 imar affı ile 10 ilde onbşinlerce insanın yitip gitmesi milyonlarca insanın etkilenmesine neden olan sşiyanürle altın arayan şirkete onay verip 8 işcinin yitip gitmesine neden olanlar nerede 10 tane kız kuran kursunda yandı sorumluları nerde

yanıt98
yanıt59
JokerAllame:

Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ailesine sabırlar versin :(

202
1
yanıtYanıtla
Blackened:

Burası orman veya dağ başı değil kent ortasinda çocuk parkı yani! Kepçeyle çukur açılıyor ve hiçbir uyarı veya çevresine şerit vs çekilmiyor. Cinayet bu!

179
14
yanıtYanıtla
Alparslan Aydoğan:

80 li yılarda böyleydi her yer çukurdu

115
39
yanıtYanıtla
Yahya Çetinkaya:

eski günlere geri döndük, hani her şey çok güzel olacaktı.

yanıt65
yanıt47
Ahmet Durmaz:

hep almanyayi örnek veriyorlar almanyada yaşamama rağmen bundan rahatsızım ve vatanım için üzgünüm almanlar bu tehlikeli çukura öyle bir önlem alırlardı ki çocuklar 200 mt mesafeden tehlikeli olduğunu anlardı bir tane incecik band çekilmiş geri zekalılar bile böyle ahmakça iş yapmaz gene almanyadan mahkeme nin alacağı karar hakkında fikrimi yazıyım tazminat astronomik bir rakam olurdu sorumlu kurumun belini kirardi verilecek tazminatın miktarı.

82
5
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Acaba o bantı olaydan önce mi yoksa sonra mı çektiler ?

yanıt27
yanıt0
Mustafa Yörükoglu:

iste kimse kendi partisinden olana toz kondurmuyor kardeşim sorun var kusur var,imamoğluna laf gelmeyecekmiş ya şurda hukumet de şunu yapti,kusur kimdeyse suçludur kardeşim bitti.İnanki şu ilkeliteden kurtulamadik.

yanıt6
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title