Haberler

Yüzlerce Dansçı Marmaris'te Buluştu

Güncelleme:

Marmaris'te gerçekleştirilen break dansı yarışmasına değişik ülkelerden 700'e yakın dansçı katıldı.

Marmaris'te "Underground Funky Base (UFB)" isimli etkinlik kapsamında düzenlenen breakdansı yarışması eğlenceli ve renkli görüntülere sahne oldu.

Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen etkinlikte, dünyanın bir çok yerinden 700'e yakın dansçı Marmaris'e geldi.

İlçenin değişik noktalarında iki gün sergiledikleri performanslarına göre finale seçilen dansçılar, bugün 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda sahne aldı. Dansçılar "kapışma" şeklinde dans ederek birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışırken, eğlenceli ve renkli anlara sahne olan yarışmayı yabancı turistin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ilgiyle izledi.

Yarışmayı izleyenler arasında yer alan şarkıcı Nez, gazetecilere yaptığı açıklamada, yakından takip ettiği yarışmayı izlemek için dansçı arkadaşlarıyla Marmaris'e geldiğini söyledi.

UFB'nin Türkiye'deki en önce gelen dans yarışmalarından birisi olduğunu ve bununla gurur duyulması gerektiğini belirten Nez, yarışmaya kurumların destek vermesini istedi.

Yarışmanın organizatörü Eyüp Bilinmiş, UFB'nin 8 ülkede eleme yaptığını ve en iyi dansçıları belirleyerek etkinliğe davet ettiklerini kaydetti.

Etkinliğe katılmak için farklı ülkelerden 700'e yakın dansçının Marmaris'e geldiğini bildiren Bilici, "UFB Marmaris'in dünyaya açılan bir kapısı. Şuan dünyanın her yerinden dansçılar adeta Marmaris'e akıyor. Herkes için çıtayı biraz daha yükseltiyoruz" dedi.

Yarışmayı kendi imkanlarıyla yaptıklarını anlatan Bilinmiş, Marmaris Belediyesi, Otelciler Birliği ve Marmaris Turizm Tanıtma Birliği gibi kurumlardan destek görmeleri durumunda gelecek yıllarda Marmaris'e 10 bin kişiyi getirebileceklerini savundu.

Yurt dışında yarışmaya büyük bir ilginin olduğuna dikkati çeken Bilinmiş, "Bir İngiliz kanalı yarışmayı canlı yayınlıyor, internet aracılığıyla ise 500 bin kişi canlı olarak izliyor. Bu tür yarışmalar, Türkiye ve Marmaris'i tanıtmanın en iyi yollarından biri" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

19 Mayıs Türkiye Nez Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title