Haberler

Yumurtada 'Altın Marka' Ödülü

Tüm Tüketicileri Koruma Derneğinin 'Marka İlgi' Derecesini Araştırdığı Çalışmasında 'Altın Marka' Ödülünü Adana'da Kurulu Tavaş'ın Aldığı Bildirildi

Tüm Tüketicileri Koruma Derneğinin 'marka ilgi' derecesini araştırdığı çalışmasında 'altın marka' ödülünü Adana'da kurulu Tavaş'ın aldığı bildirildi.

Adana'da, yumurta ve yem sektöründe yaklaşık 30 yıldır yumurta sektöründe hizmet veren Tavaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüketicilerin 'en beğendiği yumurta' markasına sahip olmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Verimli tarım alanlarıyla ünlü Adana'nın yumurta üretiminde de marka çıkarmasının önemine dikkati çeken Erel, söz konusu araştırmada, TTKD'nin üye tüketiciler arasında yumurta sektöründe 'markaya ilgi' derecesini araştırdığını ve kalite açısından beğeni derecesinin ölçüldüğünü belirterek, şunları kaydetti:

'Bu araştırmada, son bir yıl içerisinde yumurta sektöründe en çok beğenilen ve tercih edilen markanın Tavaş yumurta olduğu ortaya çıktı. Bu markanın sahibi Tavaş Yem Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye Türkiye tüketicilerine gösterdiği saygı için 'Altın Marka Ödülü' verildi.

Tüketicilerin haklarını koruyan bağımsız bir dernek konumunda olan, yasal olarak tüketicilere tavsiyede bulunma yetkisi bulunan TTKD verdiği bu ödül ile Tavaş yumurta tüm ürünlerinde 'Altın Marka' ve 'Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz' patentli logolarını kullanma hakkını kazandı.'

Erel, ödülün anahtarının doğallıkta olduğunu, tüketicilerin artık her türlü gıdada önce doğallık aradığını kaydederek, 'Bu nedenle aldığımız ödül sürpriz olmadı. Çünkü, yaklaşık 30 yıldır serbest dolaşım sistemi ile kendi çiftliklerimizde doğal yumurta üretimi yapıyoruz. Türkiye'de son yıllarda gelişen fonksiyonel gıda alanında da bir ilki yıllar önce gerçekleştirerek Selenyum, Omega3, DHA ve E Vitamini içeren özel yumurtalarla bölgemizdeki tüm tüketicilerin beğenisini kazandık' dedi.

Tüm gıda sektöründe olduğu gibi, yumurta sektöründe de tüketicilerin sağlıklı, taze ve doğal ürünleri seçmesinin önemine dikkati çeken Erel, şöyle devam etti:

'Tüm dünyada beslenme alışkanlıkları değişiyor. Özellikle son yıllarda doğal ürünlerle ilgili gelişen bilinç düzeyini mutlulukla izliyoruz. Umarım bizden sonraki nesiller de sağlıklarına önem vererek doğal ürünlerle beslenme konusunda gelişen bu bilinci devam ettirirler. Kendi katkısız yemimiz ve kendi çiftliklerimizde serbest dolaşım sistemi ile üretimini gerçekleştirdiğimiz Tavaş doğal yumurtalarımızı tercih eden ve bizi 30 yıldır yalnız bırakmayan tüm tüketicilerimize teşekkür ederiz.'

(DLK-ECN-KUM) - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title