Haberler

Yozgat Belediyesinden Güvenlik Güçlerine Destek

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla "Yozgat Sizinle" sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlattıklarını söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla "Yozgat Sizinle" sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlattıklarını söyledi.

Arslan, belediye meclis salonunda yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk projesinin, bölücü terör örgütüyle mücadele eden asker ve polislere moral vermek amacıyla hazırlandığını belirtti.

Proje kapsamında ilk olarak bir video klip hazırladıklarını, Yozgat sokaklarında vatandaşlarla çekilen video kliple güvenlik güçlerine "Yozgat Sizinle" mesajı yolladıklarını anlatan Arslan, şöyle konuştu:

"Terörle mücadele eden asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla Yozgat Sizinle sloganıyla sosyal sorumluluk projesi başlattık. Amacımız onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmektir. Gönlümüzün onlarla birlikte olduğunu, kalbimizin onlarla birlikte çarptığını hatırlatmak, onlara moral ve destek olmak için yaptığımız bir sosyal projedir."

Güneydoğu'da güvenlik güçlerinin fedakarca çalıştıklarını vurgulayan Arslan, şöyle devam etti:

"Güneydoğu'daki değişik vilayetlerimizde, ilçelerimizde güvenlik güçlerimiz bu vatan için çalışıyor. Bilhassa da son günlerde Nusaybin'de çatışmaların olduğunu biliyoruz. Oradaki kardeşlerimizi hatırlamak istedik. Nusaybin'de çadır kentte kalan 6 bin 200 polis ve askerimiz var. Onlara yönelik olarak bir hediye çalışması yaptık. 6 bin 500 iç giyim, 10 bin çorap, bin havlu, 6 bin diş macunu ve fırçası, 6 bin 200 kişisel temizlik malzemesi, 6 bin 200 paket kuruyemiş, 6 bin 200 kek türü atıştırmalık, 30 bin soğuk içecek, ev hanımlarımızın katkı sunduğu yöresel lezzetlerimiz ve milli eğitim müdürlüğünün de katkısıyla öğrencilerin hazırlamış olduğu 7 bin tane mektubu onlara iletmiş olacağız. Bu projeyi yaparken belediye olarak öncülük ettik ama toplumun değişik kesimlerinin kişilerin ve sivil toplum örgütlerinin de bu projeye katılmasını sağladık. Önemli olan burada birliktelik içerisinde bir şeyler yapmaktı. Ben o kardeşlerime de teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kazım Arslan Nusaybin Yozgat Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title