Haberler

YGM'li Seyyah Kızlar Bu Kez Mardin'de

Güncelleme:

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi üyeleri Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında Mardin'i gezdi.

Gençlik ve spor bakanlığının düzenlediği seyyah bizim iller kapsamında düzenlenen günübirlik geziler devam ediyor. Hafta sonu düzenlenen gezilere kız-erkek yaklaşık olarak 100 genç katıldı. YGM'Lİ üyeler proje kapsamında farklı illeri görme fırsatı yakalayarak gönüllerince eğlendi.

Gezi programlarının periyodik aralıklarla devam edeceğini belirten Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Gezi kapsamında tüm masraflar bakanlıkça karşılanıyor. Gezilerde gençler çevre illeri görüyor ve insanlarıyla tanışma fırsatı buluyor. Mardin de çok güzel bir gün geçiren üyelerimiz burada Kasimiye Medresesi, Zinciriye Medresesi, Kırklar Kilisesi, Ulu Cami, Şeyh Çabuk Cami ve çarşı gezisi yaptılar. Proje kapsamında ikinci kez Mardin'e geldik. Bu tür geziler özellikle imkânı olmayan gençlerimiz için büyük fırsat" dedi.

Şanlıurfa Gençlik ve spor il Müdürü Vekili Murat Önen ise, "Seyyah Bizim İller Projesi kapsamında gezilerimiz devam ediyor. Komşu illeri gezip tanıma imkânı bulan gençlerimizin mutluluğu yüzlerine yansıyor. Yenişehir gençlik merkezimiz güzel projelerle gençlere hitap ediyor"diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yenişehir Şanlıurfa Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title