Haberler

Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'nde Yaşıyor

Güncelleme:

Türk sinemasının unutulmaz filmlerine hayat veren şarkılar, izleyenlere nostalji keyfi yaşattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sanat kuruluşları arasında yer alan Belediye Konservatuarı, kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği ücretsiz konserleriyle vatandaşların beğenisini topluyor. Belediye Konservatuarı geçtiğimiz hafta büyük ilgi gören "Yeşilçam Film Şarkıları" konseri düzenledi. Konservatuar eğitmenlerinden Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı seslendirdikleri birbirinden güzel Yeşilçam şarkılarıyla izleyenlere nostalji keyfi yaşattı.

YİNE YOĞUN İLGİ

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar her zaman olduğu gibi büyük ilgi gösterdi. Konseri vatandaşlarla birlikte Kültür Sosyal İşleri Daire Başkanı Ali Yeşildal ile Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek de izledi.

UNUTULMAZ ŞARKILAR

Konservatuar eğitmenleri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı konserde, "Beklenen Şarkı, Sonbahar Rüzgarları, Seven Ne Yapmaz, Senede Bir Gün, Yalancı Yarim, Sevemedim Karagözlüm, Boş Çerçeve, Hasretinle Yandı Gönlüm, Ömrümce Hep Adım Adım, Selvi Boylum Al Yazmalım" gibi Türk sinemasının unutulmaz film şarkılarını seslendirdi. Şarkılara izleyenler de zaman zaman eşlik etti.

DAKİKALARCA SÜREN ALKIŞ

Türk sinemasının unutulmaz filmlerine anlam katan şarkılar konser sayesinde adeta yeniden ölümsüzleşti. Konservatuar eğitmenleri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı'nın performansı ise büyük beğeni topladı. Konser sonunda izleyenler sanatçıları dakikalarca süren alkışlarıyla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek sanatçılara çiçek vererek, başarılı konseri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tuğçe Ocaktar Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title