Haberler

Zonguldak Meslek Yüksekokulu ve Zonguldak Kent Konseyi İş Birliğiyle Takas Şenliği Düzenlendi

Güncelleme:

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü ile Zonguldak Kent Konseyi İyi Yaşam İçin Farkındalık Çalışma Grubu'nun iş birliğiyle Takas Şenliği etkinliği düzenlendi. Etkinlik, çevre dostu alışkanlıkların ve dayanışma ekonomisinin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

Zonguldak Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü ile Zonguldak Kent Konseyi İyi Yaşam İçin Farkındalık Çalışma Grubu'nun iş birliğiyle Takas Şenliği etkinliği düzenlendi.

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sibel Aydemir öncülüğünde Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamındaki etkinlik, çevre dostu alışkanlıkların ve dayanışma ekonomisinin toplumun her kesimine yayılmasına katkıda bulunmak üzere Kilimli Halkevi'nde yapıldı. Açılış konuşmasında Lojistik Programı 2. Sınıf öğrencisi Betül Tuğtepe tekstil ürünlerinin çöpe gitmesine değinerek döngüsel moda anlayışı ile sürdürülebilir tüketimi geliştirmenin önemini vurguladı.

Çevre üzerindeki baskıyı azaltmak, tüketimsel yerine döngüsel moda anlayışını teşvik etmek, dayanışma ekonomisini canlandırmak ve 15 Mayıs Dünya İklim Günü'ne dikkat çekmeyi amaçlayan etkinlik kapsamında, öğrenciler kullanılmayan kıyafetlerini ve eşyalarını takas ederek geri dönüşüme katkıda bulundu. Yemek ikramı ile devam eden etkinlikte öğrenciler canlı müzik eşliğinde eğlendi.

Etkinlik Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Çağatay Konbul'un Zonguldak Kent Konseyi İyi Yaşam İçin Farkındalık Çalışma Grubu'na teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kent Konseyi Zonguldak Çevre Etkinlik Yerel Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title