Haberler

Zamanın Tanığı Sayfalar Sergisi Açıldı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlamaları çerçevesinde Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Malatyapark AVM’de ’Zamanın Tanığı Sayfalar’ adlı sergi açıldı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlamaları çerçevesinde Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Malatyapark AVM'de 'Zamanın Tanığı Sayfalar' adlı sergi açıldı.

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 1923 yılından başlayarak Malatya'da yayınlanan yerel gazetelerin ilk sayılarının sergilendiği "Zamanın Tanığı Sayfalar" adlı serginin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Defterdar Murat Yiğiter, Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Muhtarlar Derneği Başkanları ve muhtarlar, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Nihat Abacı, Basın Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, MASKİ Çevre Müdürü Cumali Çelik, daire müdürleri, basın kuruluşları temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, her yıl bir tarihi özelliği olan sergiyi Araştırmacı Nezir Kızılkaya'nın çalışmalarıyla Malatya Park AVM'de açtıklarını belirterek "Malatya Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü daha da etkin hale getirmek için bu yılda Zamanın Tanığı Sayfalar sergisini düzenlemiştir. Katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Bu sergi, 100 yıllık basın çalışanlarının alın terinin sergilenmesidir" diye konuştu. Malatya Valisi Süleyman Kamçı ise 100 yıllık bir emek ürünü olan gazetelerin sergisini açacaklarını belirterek, "Basın çalışanlarının 10 Ocak günlerini tebrik ediyorum. Bu sergide 1923'den bu yana yayınlanan gazeteler sergileniyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün kutladığımız bu günde çalışanların emeklerinin bu günlere taşınması oldukça önemlidir. Malatya Gazeteciler Cemiyetini ve bu sergiyi hazırlayan Nezir Kızılkaya arkadaşımızı tebrik ediyorum. Basın eserlerinin sergisini açarak bu mutlu gününüzü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Serginin açılışı ise Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve protokol tarafından yapıldı. Malatya Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan plaket, Vali Süleyman Kamçı tarafından sergiyi düzenleyen Nezir Kızılkaya'ya verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Süleyman Kamçı Kızılkaya Yerel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı evlendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Nagihan elendi mi? 21 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title