Haberler

Yurttaş, Köprübaşı İlçe Teşkilatı ile Buluştu

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, partisinin Köprübaşı teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, partisinin Köprübaşı teşkilatı ile bir araya geldi.

Köprübaşı AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen ve Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, İlçe Kaymakamı Recep Höl, Belediye Başkanı Zafer Mergen, İlçe Başkanı Fatih Taşlı,Belediye eski Başkanı Ahmet Kışla, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile köy muhtarları yer aldı.

Toplantıda Muhtarların sorunlarını dinleyen Ak Parti Manisa Milletvekili Opr.Dr.Muzaffer Yurttaş" Manisa'nın

Büyük şehir olması yönünde başlatılan çalışmalarda son aşamaya gelindi. Haziran ayında Büyük Şehir ile ilgili proje netlik kazanacak.2014 yılında da Büyük Şehir Belediye Başkanını ve Meclis üyelerini hep birlikte seçeceğiz. Bu proje ile ilçelerimiz gelişecek. Manisa'yı İzmir'in gölgesinden kurtarmış olacağız. Manisa ve İlçelerini kapsayan Büyük Şehir Projesi'nde Belde ve köylerimiz mahalleye dönüştürülecek. Büyük Şehir Belediyesi'nin kontrolünde mahalleye dönüştürülen belde ve köylerimize hizmetler götürülecek. Mahalleye dönüştürülecek olan belde ve köylerimiz ilçe merkezinde olduğu gibi hem İlçe Belediye Başkanına, hem de Büyük Şehir Belediye Başkanına oy kullanacak" dedi - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yurttaş Köprübaşı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title