Haberler

Yüreğir Belediye Başkanı Topçu: "Başbakanımız Gibi Dik Durun"

- Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, Kendisini Ziyaret Eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, "Sizlere En Büyük Öğüdüm, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Gibi Dik Durun" Dedi.

- Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, kendisini ziyaret eden AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan ve yönetim kurulu üyelerine, "Sizlere en büyük öğüdüm, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi dik durun" dedi.

Başkan Topçu, AK Parti Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Tosun ve yönetim kurulunu makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, partili gençlerin öncelikli görevinin genel merkezin siyaset anlayışını iyi takip etmek olduğunu söyledi.

Siyasi partilerin en büyük kazançlarının kadın ve gençlik kolları olduğunu vurgulayan Topçu seçimle gelen insanların bilgilerinin çok ve beşeri ilişkilerinin iyi olması gerektiğini ifade etti.

Belediye başkanlarının işlerinin de çok zor olduğunu kaydeden Topçu, "Sizlere de en büyük öğüdüm Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi dik durun" diye konuştu.

(AB-Y) 20.02.2008 15:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title