Haberler

Yorulmaz, Aliağa'nın Yeni Mahallelerini Ziyaret Etti

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa’nın yeni mahalleleri Çitak, Karaköy, Uzun Hasanlar’ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlattı.

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'nın yeni mahalleleri Çitak, Karaköy, Uzun Hasanlar'ı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet edip projelerini anlattı.

Aliağa için hazırladığı projeleri birebir anlatan Yorulmaz'dan, vatandaşlar yol, ulaşım, sağlık ve istihdam gibi sorunlarının çözümü için destek istedi.

Nereye gitse öncelikli sorununun yol olduğunu belirten Yorulmaz, "Nereye gitsem herkesin derdi aynı. Yollar bozuk hep ama bu yollar neden bozuluyor, onu sormak lazım. Birileri para kazanacak diye sıkıntıları vatandaşlar çekmemeli. Ulaşım ve sağlık konusunda bizim projelerimiz hazır. Tüm sorunların giderilmesi konusunda gereken neyse yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Bugüne kadar söz verilip yapılmayan ne varsa yapmaya talip olduklarını belirten Yorulmaz, "biz kimseye kötü demiyoruz. Biz daha iyi yaparız diyoruz. Yeni Şakran'a geldiğimizde işçiler memurlar 4 aydır maaş alamıyordu. Belediye ile ilgi onlarca icra davası olan bir belediye devraldık. Okulla giden öğrenciler için servis otobüsü aldık. Okulların her türlü ihtiyacını karşıladık bunlar. Bu sosyal belediyeciliğin gereği, bunlar siz istemeden yapılmalı, bu belediye başkanını görevi. 5 yıl içinde tüm bu sorunların üstesinde geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Yeni Şakran'ı 5 yılda yeniden inşa ettik: Aliağa'yı da yeniden inşa edeceğiz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title