Haberler

Yılmaz, Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

Ofis-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Şube Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz, AK Parti'den Mardin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Ofis-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Şube Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz, AK Parti'den Mardin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Milletvekili Aday Adaylığı dolayısıyla Mardin İş-Kur'daki görevinden istifa eden Mehmet Veysi Yılmaz, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vatandaşların sorunlarının kalıcı ve köklü çözümlere kavuşabilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çaba sarf edeceğini belirtti.

Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Mehmet Veysi Yılmaz, şunları söyledi:

"Haziran Ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesinde, Ak partiden milletvekili aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım. Bu sebeple, Mardin İş-Kur'daki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Bilindiği gibi, ülkemiz tarihinin belki de en önemli seçimlerinden birini, yüce Rabbim nasip ederse haziran ayında yaşayacağız. Özellikle barış sürecinin sonuçlandırılabilmesi ve uzun yıllardır kangren haline gelmiş olan sorunların kalıcı ve köklü çözümlere kavuşabilmesi için, bu seçim hayati derecede önemli.

"Üst Düzeyde Hizmet Sunma Adına Aday Oldum"

Uzun yıllardır Mardin ilimizde gerek İş-Kur bünyesinde ve gerekse sendikal alanlarda yaptığımız çalışmalar bilinmekte. Her şeyden önce bu kentin ekmeğini yiyen, suyunu içen, hayatını bu kentte kazanan, insanların acı ve tatlı günlerinde yanında olan, sağlık sorunlarında elinden geldiğince çözümler arayan ve yardımlarda bulunan biri olarak, kentimize çok daha üst düzeyde hizmetler sunabilmek Amacıyla, milletvekilliğine talip oldum.

Mardinlilerden Destek Bekliyor

Başta büyüklerimizin ve halkımızın talebi ve teveccühü üzerine Ak partiden milletvekilliği aday adaylığımı kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bölgemizde barış sürecine katkıda bulunmak ve Mardin ilimizde işsizlik sorununa çözümler üretmek ve istihdama katkıda bulunmak için Ak partiden milletvekili aday adayıyım. Bu Anlamda kadirşinas Mardinli hemşehrilerimin ve bütün vatandaşlarımızın dualarını ve desteklerini bekliyorum.

Mehmet Veysi Yılmaz Kimdir?

Mehmet Veysi Yılmaz, 1980 yılında Mardin'in Savur ilçesi Sürgücü beldesine bağlı Bağyaka köyünde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğretimini Mardin'de, yüksek tahsilini yüzüncü yıl üniversitesinde tamamlayan Mehmet Veysi Yılmaz, Bitlis valiliğinde memuriyet hayatına başladı. Mardin İş-Kur'da uzun yıllar başarıyla görev yapan Mehmet Veysi Yılmaz, 2010 senesinde Demokratik Ofis-sen sendikası İl Başkanlığına getirildi. O tarihten beri sendikal mücadeleye farklı bir soluk getiren ve herkesimin takdirini alıp, özverili ve gayretli çalışmalarıyla Mardin'de yetkili sendika Başkanı seçildi ve halen bu yöndeki çalışmalarını giderek artan bir yelpazede devam ettiriyor.
Mehmet Veysi Yılmaz'ın 2014 yapılan Genel merkez seçimlerinde tüm delegelerin oyunu alarak Ofis-sen sendikası Genel başkan yardımcılığına seçilmesine, ulusal basın yayın kuruluşlarında da genişçe yer verildi. Bu görevine devam eden Mehmet Veysi Yılmaz bölgede barış sürecine verdiği destekle ve kritik dönemlerde yaptığı etkili açıklamalarıyla, bölge halkının haklı sevgisini kazandı.Mehmet Veysi Yılmaz başta Mardin olmak üzere Bölgede sevilen sayılan bir kanaat önderi olarak da, sosyal sorumluluk projelerinde çalışmalarına devam etmekte.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Veysi Yılmaz Ak Parti Mardin Yerel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Karneler ne zaman alınacak 2024? Karneler hangi tarihte, ayın kaçında dağıtılacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu?
İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

İYİ Partililer Akşener'den emin: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif edilse bile kabul etmez

500

Yorumlar (12)

Ali SarımobilWeb@haberler.com:

Bölgede, Dürüst ve samimi kişiliği ile bilinen Başkan Yılmaz, barış sürecinde hep çözümden yana olmuştur.

6
1
yanıtYanıtla
Kerim YilmazmobilWeb@haberler.com:

Mardin halkı için bir kazanım olur Sayın Yılmaz. Yolun açık olsun Başkanım.

6
1
yanıtYanıtla
welat.k:

sayın başkanım bölge sizinle gurur duyuyor

1
0
yanıtYanıtla
G.can:

sayın Veysi yılmaz bu görev laik bir kişiliktir sizi destekliyoruz.

1
0
yanıtYanıtla
sevgi bulut:

ailecek sizi destekliyoruz. . sizin için bir ilki yaşıyoruz akp ye oy vererek. . .

0
0
yanıtYanıtla
e öztepmobilWeb@haberler.com:

Hayırlısı olsun sadece mardindekiler değil izmirdeki bütün mardimlilerde destekleriyle ve dualarıyla senin yanında gururu iftarımız

0
0
yanıtYanıtla
Hayırlı olsunmobilWeb@haberler.com:

Hayırlı olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Mehmet arslanmobilWeb@haberler.com:

Hayırlı olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Zehra Demirbaş:

hayırlı olsun abiciğim

0
0
yanıtYanıtla
e. sağlam:

sayın yılmazın adaylığı tüm mardin ve bölge halkına hayırlı olsun. dürüst ve cesur kişiliği ile tanınan yılmazın yanındayız.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title