Haberler

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği 'Küçük Prens' çocuk tiyatrosu büyük ilgi gördü

Güncelleme:

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Küçük Prens' adlı çocuk oyunu, Yıldırımlı miniklerden tam not aldı. Oyun, Adile Naşit Tiyatrosu'nda yüzlerce çocuğu ağırladı ve büyük alkış topladı.

Yıldırım Belediyesi'nin düzenlediği 'Küçük Prens' çocuk tiyatrosu, Yıldırımlı miniklerden tam not aldı.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Küçük Prens' adlı çocuk oyunu, Adile Naşit Tiyatrosu'nda yüzlerce miniği ağırladı. Çocukları zaman zaman kahkahaya boğan gösteri seyircilerden büyük alkış topladı. Yıldırım'da sanatla tanışmayan çocuğun kalmayacağının altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Çocukların kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak ve hayal dünyalarını zenginleştirmek amacıyla onlara özel kültürel etkinlikler düzenliyoruz. Miniklerimize tiyatro sevgisini aşılamak için çocuk oyunlarıyla buluşturuyoruz. Adile Naşit Çocuk Tiyatrosu'nda düzenlediğimiz oyuna yüzlerce miniğimiz katıldı ve birbirinden eğlenceli anlar yaşadılar. Yıldırım'ın geleceği olan çocuklarımız için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Çocuk Kültür Belediye Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title