Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Burdur Belediye Başkanı Akkaya: " Önümüzdeki dönemin en büyük çalışmalarından biri içme suyu üzerine olacak, Devlet Su İşleri ile temas halindeyiz.

AK Parti'den üçüncü dönem belediye başkan adayı olan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, önümüzdeki dönemin en büyük çalışmalarının birinin içme suyu üzerine olacağını belirterek, "Devlet Su İşleri ile temas halindeyiz, inşallah Burdur'u kalıcı su kaynağına kavuşturmuş olacağız" dedi.

Akkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, Merkez İlçe Başkanı Ali Çoban, Kadın Kolları Başkanı Aysun Çetiner ve teşkilat üyeleriyle halk pazarını gezerek vatandaşların dilek ve temennilerini dinledi.

Akkaya, burada yaptığı konuşmada, şimdiye kadar yaptıkları çalışmaları broşür yardımıyla vatandaşlara anlattıklarını söyledi. Vatandaşları dinleyerek kentte eksik kalan konuları belirlediklerini anlatan Akkaya, "Görev süremizde öncelikle kentin alt yapısını tamamladık. Önümüzdeki dönemde daha çok göze hitap edecek projelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız" dedi.

"Burdur'u kalıcı su kaynağına kavuşturmuş olacağız"

Kentte arıtma tesisi, kanalizasyon, katı atık tesisi gibi yatırımların yanısıra kültür merkezi, dere ıslahı, kaldırım, sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Akkaya, şöyle konuştu:

"Önümüzdeki dönemde mesire yerleri, geniş ölçekli parklar, piknik alanları çalışmalarımız olacak. Cumhuriyet Meydanı'nda genişletme çalışması yapacağız. Bu meydanın altı otopark olacak. Çatalpınar'da kent meydanı projemiz var. İnşallah bunları yakın bir zamanda broşür ve bilboardlarla halkımıza anlatacağız. Yine önümüzdeki dönemin en büyük çalışmalarından biri içme suyu üzerine olacak. Zaten master planı yaptırdık. Devlet Su İşleri ile şu an temas halindeyiz. Bakanımızın da bu konuda talimatları var. İnşallah Burdur'u kalıcı su kaynağına kavuşturmuş olacağız." - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Akkaya İbrahim Ekici Ak Parti Burdur Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title