Haberler

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Kent Koop'taki Site Yöneticileri ile Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Kent Koop. Mahallesi’ndeki site yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Kent Koop. Mahallesi'ndeki site yöneticileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Batıkent'te bir alışveriş merkezinde düzenlenen kahvaltıya, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, muhtarlar, CHP Yenimahalle ilçe yöneticileri ve Kent Koop. Mahallesi sakinleri katıldı. Batıkent'te ve Yenimahalle genelinde yapılan yatırımlar hakkında mahalle sakinlerine bilgi veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu kenti cumhuriyetin değerleriyle yaşatmak cumhuriyetin ilçesi olan Yenimahalle'yi, Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının ahlakıyla yönetmek benim ödevimdir. Çünkü o türküyle, onları okuyarak, onları dinleyerek büyüdüm. Siyaseti de onların diliyle, onların hedefine ulaşmak için yapıyorum" ifadelerini kullandı.

"Bana hizmet diye gelmiyorlar, iş diye geliyorlar"

Yenimahalle Belediyesi olarak bütün mahallelere 8 senedir sahip çıkmaya çalıştığını belirten Yaşar, "Vatandaşlarımızın her sorunuyla bire bir ilgilendik. Sosyal bir belediyecilik anlayışıyla görevimizi yapıyoruz. 2009'daki Batıkent'le bugünkü Batıkent'i vicdanlarınızda tarttığınız zaman kamu kaynaklarının verimli kullanıldığında halkımıza nasıl güzel hizmetlerin getirilebileceğini vicdanı olan herkes kabul eder. Vatandaşlarımız bana yol, kaldırım, asfalt, park için gelmiyorlar. Ülkenin yanlış politikalarıyla çocukları işsiz kalan vatandaşlarımız evlatlarına iş için geliyor. Batıkent bütün mahalleleriyle hizmet noktasında yüzde 90 eksikleri giderilmiş duruma geldi ama bitmedi. Yaptıklarımız gibi daha yapacaklarımız var" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kartal Fethi Yaşar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title