Haberler

Yenice'de Sabrim Tom ile Yola Devam

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Yenice İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı. Belediye Düğün Salonu'nda tek listeyle gidilen kongrede, 465 delegenin oyunu alan Sabri Tom, yeniden başkanlığa seçildi.

Kongreye, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük eski Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, partisinin ilçede yaptığı çalışmaları ve hükümetlerinin yatırımlarını anlattı.

AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ise, AK Parti'nin 2001 yılında kurulduğunda Yenice'de çok mücadeleler verdiklerini analtarak, " Girişteki 3 tünelin etrafından dolaşarak geçiyorduk. Şimdi çok şükür tünellerimiz, yollarımız dört dörtlük yapıldı. Bu hizmetlerin hepsinin altında AK Parti'nin imzası bulunmaktadır. Muhalefetteki partiler laf üretiyor. Bizler ise icraat üretiyoruz. Biz milletimize hizmet ediyoruz. Hizmet etmeye de devam edeceğiz. Yenice'ye de hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimize sahip çıktığımız sürece Yenice daha da güzelleşecek. Şu süreçte bakıyoruz, Yenice Belediye Başkanımız Zeki Çaylı'nın yaptığı hizmetler ile Yenice şehir olma yolunda ilerliyor. Yenice'nin her yeri güzelleşiyor ve her geldiğimizde yeni icraatlar ile karşılaşıyoruz. Buda tabii ki partimizin, iktidarımızın desteği ile oluyor. Onun için partimize sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.

"ABDÜLHAMİD HAN'IN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Filyos Liman Projesi'nden de bahseden Saylar, "Şuada Yenice'den 50 km uzakta bir Filyos Projemiz bulunmaktadır. Bu Filyos Projesi yıllardır konuşulmaktaydı. Bu proje Abdülhamid Han'ın hayaliydi. Bu projeyi gerçekleştirmek bizlere AK Partimize nasip oldu. Milletvekillerimiz, teşkilatlarımız gece gündüz bunun için çalıştı. Şuanda Filyos projesinde kazma vurulacak duruma gelindi. Filyos projesi gerçekleştiği zaman hem Türkiye ekonomisinde hem de Karabük ekonomisine inanılmaz fayda sağlanacak. Tabi buradan 50 km uzakta olması hasebi ile Yenice'ye de çok büyük fayda sağlayacak. Bu liman bittiği zaman Yenice'yi hayal bile edemiyorum. Bu projeye sahip çıkmalıyız. Filyos projesi bittiğinde Yenice çok daha farklı bir konuma kavuşacak" ifadesinde bulundu.

Konuşmalarından ardından yapılan kongre sonucunda, Sabri Tom'un yönetimi iseşu isimlerden oluştu:

"Yaşar Çaylı, Hanife Beytekin, Seyfettin Demirci, Ahmet Mısırlı, Sevim Ören, Yaşar Ali Mısırlı, Mustafa Zafer Çaylı, Veysel Karakaş, Dursun Kızılsu, Mustafa Toprak, Tevfik Gökmen, Nuray Elieyioğlu, İlknur Beşevli, Mevlüt Kayaoğlu, Muharrem Telli, Mehmet Yılmaz, Adnan Kalaycı, Yüksel Sugeçti ve Kerim Kayalı" - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Çaylı Ak Parti Karabük Yenice Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

TBMM'de ilginç polemik! AK Parti Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu: Biz saraydan talimat almıyoruz

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title