Haberler

Yaşar, Halk Şenliğinde

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Nereli olursak olalım yaşadığımız şehir Ankara. Doğduğumuz toprakları tabi ki unutmayalım. Hemşerilik bilincini güçlendirip, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimize sahip çıkalım" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Nereli olursak olalım yaşadığımız şehir Ankara. Doğduğumuz toprakları tabi ki unutmayalım. Hemşerilik bilincini güçlendirip, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimize sahip çıkalım" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu tarafından Ankara Atatürk Spor Salonu'nda yaklaşık 10 bin kişinin katılımı ile düzenlenen Halk Şenliği'ne katıldı. Şenliğe Yaşar'ın yanı sıra Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, Çorum Vakfı Ankara Şube Başkanı Alper Bilan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Müslüm Ertekin, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin ve binlerce Çorumlu katıldı.

GÜN BOYU MÜZİK ZİYAFETİ

Şenlikte ünlü sanatçılar Erdal Erzincan, Özlem Özdil, Oğuz Aksaç, Arzu Şahin, Abdal-Haluk Tolga İlhan, Aşık Gülabi ve Ezgi Saykan sahne aldı. Çorumlular gün boyu Deyişler eşliğinde semah gösterilerini izleyip, türkülerle uzun halay konvoyları oluşturdu.

YAŞAR ÇORUMLULARIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ

Anons edildiği anda Çorumluların ıslıkları, alkışları ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Nereli olursak olalım yaşadığımız şehir Ankara. Doğduğumuz toprakları tabi ki unutmayalım. Hemşerilik bilincini güçlendirip, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimize sahip çıkalım. Ancak bunun yanı sıra doyduğumuz topraklara ve sorunlarına da duyarlı olalım. Ankara'nın sorunları ne kadar çözülüp geleceğe iyi hazırlanırsa, Türkiye'de o kadar aydınlık bir geleceğe yelken açacaktır. Tutkalımız cumhuriyetin değerleri ve Mustafa Kemal Atatürk'tür. Omuz omuza, yürek yüreğe birlik içinde doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara sahip çıkmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ÇORUM ÖRNEK BİR ŞEHİR OLACAK

Çorum Hitit Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Av. Cemal Emir, şenliğin birinci amacının Ankara da yaşayan 600 bin Çorumlu başta olmak üzere dünyada ki Çorumluları bir çatı altında toplamak olduğunu söyledi. Emir, diğer bir amacımız ise ulusal ya da evrensel ekonomik sosyal, kültürel ve siyasal pastadan Çorumluların payına düşeni almaktır şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fethi Yaşar Çorum Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title