Haberler

Yargı Mensuplarından Etü'ye Ziyaret

Anayasa Mahkemesi Genel Sekreteri Selim Erdem ve beraberindeki yüksek yargı mensupları ile ilde görev yapan yargı mensuplarından oluşan heyet ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’yı ziyaret ettiler.

Anayasa Mahkemesi Genel Sekreteri Selim Erdem ve beraberindeki yüksek yargı mensupları ile ilde görev yapan yargı mensuplarından oluşan heyet ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı'yı ziyaret ettiler.

Anayasa Mahkemesi Üyeleri Recai Akyel ve Kadir Özkaya, HSYK 1. Dairesi Başkanı Halil Koç, Türkiye Adalet Akademisi Başkanı Yılmaz Akçil'in yanı sıra Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Erzurum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ömer Özgür Ercan, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mustafa Çetin ve Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman'ı Rektörlük makamında ağırlayan ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı konuklarına ETÜ hakkında bilgiler verdi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı misafirlerine Erzurum Teknik Üniversitesi'nin kısa zamanda gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Yapımı tamamlanarak hizmete açılan Rektörlük Binasının yanı sıra yakın zamanda hizmete açılacak olan Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, öğrenci yurtları ve yapımı hızla devam eden kampüs alanı hakkında bilgi alan misafirler yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getirdiler.

Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı ise gerçekleşen bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarına teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anayasa Mahkemesi Muammer Yaylalı Kadir Özkaya Halil Koç Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title