Haberler

Yalar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, özgürlüklerin devamı için AK Parti’ye destek verilmesi gerektiğini ifade ederek, “AK Parti hükümeti ile birlikte bu ülkede devrim niteliğinde işler yapıldı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, özgürlüklerin devamı için AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini ifade ederek, "AK Parti hükümeti ile birlikte bu ülkede devrim niteliğinde işler yapıldı. Özgürlüklerin devamı için bize destek verin" dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, Suriçi ve Bağlar ilçesi Emek Caddesi'nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Beraberinde AK Parti Sur İlçe Kadın Kolları teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yapan Yalar, vatandaşların da ilgisi ile karşılaştı.

"BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ"

AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar ilk olarak Suriçi İnönü Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Onlarla bir süre sohbet eden Yalar, "Biz ülkede barış ve kardeşliğin teminatıyız. Özgürlükler ve huzurun devamı için AK partiye destek vermenizi istiyoruz. Bu ülke AK Parti hükümeti ile birlikte önündeki tüm engelleri aşarak dünyanın saygın ülkeleri arasına girdi. İnşallah sizlerin destekleri ile Türkiye'nin geleceği ve önü daha da açık olacaktır" diye konuştu.

"KARDEŞLİĞİN SIKI TEMELLERE OTURMASI İÇİN DESTEK VERİN"

Sur içindeki esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Durdane Yalar, bu kez Bağlar ilçesi Emek Caddesi esnafını ziyaret etti. Burada esnafın sorunlarını dinleyen Yalar, destek istedi. Sürecin başarıya ulaşması ve kardeşliğin sıkı temellere oturtulması için AK parti hükümetine destek verilmesi gerektiğini ifade eden Yalar, esnafla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title