Haberler

Aydın'da Virajı Alamayan Bayan Sürücü Araçların Üzerine Çıktı

Güncelleme:

Aydın'da, virajı alamayan bayan sürücünün kullandığı araç park halindeki araçların üzerine çıktı.

Aydın'da, virajı alamayan bayan sürücünün kullandığı araç park halindeki iki aracın üzerine çıktı. Kaza sonrası oluşan gaz kaçağı büyük korkuya neden oldu.

VİRAJI ALAMAYINCA ARAÇLARIN ÜZERİNE ÇIKTI

Kaza, bugün saat 09.45 sıralarında Aydın merkez Hasanefendi Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hastane Caddesi istikametinden gelerek Kızılay Caddesine dönüşe geçen Tuğba Kavruk idaresindeki 09 ACC 22 plakalı araç, virajı alamayınca önce 09 HT 903 plakalı aracın arka çamurluğuna çarptı. Çamurluğa tutunarak hareket etmeye devam eden araç, 09 HT 903 plakalı aracın üzerinden geçtikten sonra 35 U 4612 plakalı bir diğer aracın bagajına hafif şekilde çarparak durabildi.

ÇIĞLIKLAR ATARAK ARAÇTAN İNDİ

Kaza nedeniyle büyük korku yaşayan Tuğba Kavruk, çığlıklar atarak aracından indi. Bileğinde ağrı olduğunu ifade eden ve gözyaşlarına hakim olamayan bayan sürücü, hemen karşıdaki Aydın Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde gözetim altına alındı. Kazanın ardından 35 U 4612 plakalı araçta küçük bir çizik oluşurken, 09 HT 903 plakalı araçta ise büyük maddi hasar meydana geldi.

GAZ KAÇAĞI ÇEVREDEKİLERİ KORKUTTU

Araçlardan gaz kaçağı olduğunu gören vatandaşlar, polis ve itfaiyeden yardım istedi. LPG sızıntısına karşı çevrede önlem alan itfaiye ekipleri, kaçağın bayan sürücüye ait aracın kopan klima borusundan kaynaklandığını tespit etti. Bölgede toplanan kalabalık, çok sık rastlamadıkları ilginç kazayı, cep telefonu ile görüntülemenin yarışına girdi.

Polislerin haber vermesi üzerine aracının başına gelen 09 HT 903 plakalı aracın sahibi Abdülkadir Polat, büyük bir şok yaşadı. Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Yaklaşık 1 saat trafiğe tek yönlü olarak kapanan yolda ulaşım daha sonra normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılay Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (12)

kamaşullahabdulaga@hotmail.com:

kadın şoför yokturrr.....ALLAHA EMANET ARABA vardır......

41
3
yanıtYanıtla
KAYA_aRKINKAYA_aRKIN@HOTMAIL.COM:

BİR KAMYONCU ATASÖZÜ DERKİ ....;.... HER KRAVAT TAKAN ''ADAM'' , HER DİREKSİYON TUTAN ''ŞÖFOR'' OLMAZ...

21
1
yanıtYanıtla
reisosk1.kral@gmail.com:

Kadınlar bu kadar kurallara uymasa bunların hiçbiri olmaz.

14
2
yanıtYanıtla
alkolik ferdiciadem-karagol@hotmail.com:

uymassan trafik kurallarına uyarsın hazır olan imama

14
2
yanıtYanıtla
Atakan AKBULUThizliprens@hotmail.com:

kadınlardan herşey olur da şoför olmaz :-)

5
7
yanıtYanıtla
SEZOSEZO@HOTMAIL.COM:

AFFFERİN TORİK KAFA

9
0
yanıtYanıtla
TÜRK POLISIpolisi@hotmail.com:

Her ehliyeti olan şoför mü? Bu kadın gibiler bastırıp parayı alıyorlar, sadece düz yolda tam gaz gitmeyi bilirler. Ehliyet almak çok zorlaştırılmalı. Örneğin Almanya'da ehliyet almak için bir üniversite bitirme sınavı gibi öğrenmek ve sınavı geçmek zorundasınız. Aynı zorluk getirilmeli.

6
2
yanıtYanıtla
çapulcug-han27@hotmail.com:

buna istinaden mevcut olan bütün ehliyetler de iptal edilmeli ve herkes sil baştan sınava girmeli... ama bu tür olayların en büyük suçlusu denetimi yapmayan ve trafik kurallarına katiyen uymayan emniyet güçlerindedir.

yanıt0
yanıt0
Alimfc1950@hotmail.com:

Polis arkadaş, bastırıp parayı alıyorlar diyerek kendi ayağına kurşun sıkma. Millet yanlış falan anlar, mahcup olursun.

yanıt0
yanıt0
YORUMSUZby_pls@msn.com:

ehliyeti polis vermiyor milli eğitim veriyor sürücü kursları ne zaman emniyet oldu polis sadece dağıtımını yapar hoş oda yakında kalkıyor ceza yiyince de ceza yedim oluyor denetim yapmasa denetim yapmadı oluyor onun için en başta o direksiyonun başına geçenin düşünmesi gerek sen yeter ki kurallara uy eksiğin olmasın kimse sana ceza yazamaz yazarsada her türlü hakkını ara kardeşim

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title