Haberler

Vezirhan Belediyesi Araç Filosuna Yeni İş Makinesi Eklendi

Bilecik’in Vezirhan Belde Belediyesi tarafından vatandaşların her alanda en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla araç filosuna yeni iş makinesi eklendi.

Bilecik'in Vezirhan Belde Belediyesi tarafından vatandaşların her alanda en iyi ve en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla araç filosuna yeni iş makinesi eklendi.

Eklenen yeni iş makinesinin hayırlı olmasını dileyen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, belediyenin araç filosuna 1 adet hidromek alpha 5 kazıcı yükleyici iş makinesi eklediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın katılımıyla dualar eşliğinde hizmete sokulan aracımız belde halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet vermek amacıyla beldemize kazandırılmıştır. Belediye olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Vezirhanlı hemşehrilerime daha iyi ve daha hızlı hizmet etmek için durmadan çalışıyoruz. Yeni alınan bu iş makinemiz beldemize hayırlı olur inşallah" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirhan Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title