Haberler

Veliler Gurur Çayında Buluştu

İMKB Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu veli, öğrenci ve öğretmenleri Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in de katıldığı "Gurur Çayı"nda bir araya geldi.

İMKB Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu veli, öğrenci ve öğretmenleri Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'in de katıldığı "Gurur Çayı"nda bir araya geldi.

İMKB Müşir Zeki Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Muhammed Mustafa Güneş, okulun ildeki akademik başarısını ölçme değerlendirme sınavlarında başarıya giren öğrencilere ve velilerine yönelik "Gurur Çayı" etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinlikte konuşan Okul Müdürü Güneş, "Bu çayda sadece öğrencilerimizi değil, velilerimizi de bu başarıdaki ortaklıklarından, gayret ve çabalarından dolayı kutlamak, onlara gösterdikleri gayret ve ilgiden dolayı teşekkür etmek istedik." dedi. Okulun ikinci kademe öğrencilerinden 6. sınıf, 7. sınıf ve 8. sınıf öğrencilerinden ilde ilk ona giren öğrencilere birer hediye ve velilerine de teşekkür belgesi vermeyi amaçladıklarını belirten Okul Müdürü Muhammed Mustafa Güneş, okul, aile ve öğrenci dayanışmasını da en üst seviyeye çıkarmayı arzuladıklarını ifade etti. Birinci kademedeki 4 ve 5. sınıf öğrencileri ile velilerine yönelik bir çalışma yapmayı da istediklerini ifade eden Güneş, başarılı öğrencilerin velilerine ve öğrencilere teşekkür etti. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Müdür Yardımcısı Celal Aydın, Bülent Güler ve Yusuf Atılgan'ın da hazır bulundukları "Gurur Çayı"nda başarılı öğrencilerin anne ve babaları da hazır bulundu. Toplantıda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Erzincan'daki eğitim seviyesinin daha iyi yerlerde olması gerektiğini vurgulayarak, fiziki şartların ise gayet iyi olduğunu, bu imkanların iyi değerlendirilmesiyle okullardaki başarının ve Erzincan eğitiminin daha da yükseleceğine canı gönülden inandığını dile getirdi. Özen; "Okul idarecilerini ve öğretmenlerini bu güzel düşüncelerinden dolayı kutluyorum. Konuştuğum öğrencilerin hedeflerini yüksek tuttuğunu, Fen Lisesi ve dengi okullara gitmeyi istediklerini gördüm. Bu beni heyecanlandırıyor, mutlu ediyor." dedi. Velilere çocuklarına ve okullarına gösterdikleri yakın ilgi ve destekten dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Özen, velilere verilen teşekkür belgelerinden birisini okuyarak memnuniyetini dile getirdi. Veliler adına bir teşekkür konuşması yapan Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erdal Akpınar, "Bu fevkalade naif ve anlamlı programı düşünen, bizleri bir araya getiren okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Yavrularımıza değer verildiğini, bizlerin de önemsendiğimizi görmek, bunun takdir edildiğini bilmek çok sevindirici. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. "dedi. Konuşmaların ardından velilere teşekkür belgesi, öğrencilere de hediyeleri verildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Güneş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title