Haberler

Varto'da Dernek Açılışı

Muş’un Varto ilçesinde faaliyete başlayan Gümgüm Eşit Özgür Yurttaş Derneği’nin açılışı yapıldı.

Muş'un Varto ilçesinde faaliyete başlayan Gümgüm Eşit Özgür Yurttaş Derneği'nin açılışı yapıldı.

Varto Belediyesi eş başkanları Sabite Ekinci ve Hüseyin Güneş, HDP, DBP ilçe yöneticilerinin de katılımıyla dernek binasının açılışı yapıldı. Kent Meclisi Eş Başkan Sözcüsü Ayşegül Aktaş'ın yaptığı konuşmanın ardından ilgililer tarafından dernekle ilgili katılımcılara bilgiler verildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabite Ekinci Varto Muş Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500

Yorumlar (21)

Tuncay Doğan:

Mustafa İzmir Çiğliden İlçe Başkanı İken Neden Partiden İhraç edildin. Kirli iş deyince akla Mustafa Gelir.

5
1
yanıtYanıtla
melike kara-Ankara:

Mustafa Kardeş Herkes senin yaramaz adam olduğunu yazarken sen hala neden böyle yerlerde oynaşıyorsun. sende hiç kişilik oluşmıyacakmı. akıllı ol.

5
1
yanıtYanıtla
Melik Tepe -Erzincan:

MELMEKETİN ''EN MAKUL VATANDAŞLARINDANDIR, MUSTAFA DOĞAN'' NEREDE KİRLİ İLİŞKİLER VARSA MUTLAK MUSTAFA ORADADIR. VAY MUSTAFA VAY. . .

5
1
yanıtYanıtla
yılmaz güzel:

mustafa abe birtanedir. . . fakir fukaranın umududur. . . çorsanın assolistidir. . . .

1
3
yanıtYanıtla
Perhan Han - Aydınpınar/Tekirdağ:

Belediye Başkanını DİKKATİNE!!!!siz heryerde olmak zorunda değilsiniz. yanındaki bayanı tanımıyan yok sen utanmıyorsun onunla aynı kardesin. titre ve kendine gel sen bir ilçeyi temsil ediyorsun. bu sebeple heryerde olacaksan lütfen İSTİFA ET.

3
1
yanıtYanıtla
Emel Aktaş - Çiğli/İzmir:

Çok Değerli Okuyucular;Lütfen şuna dikkat edelim. Musafa Doğan her önüne gelen ve yüreği parti ruhuyla bütünleşen bir başka değim ile Mustafa Doğan gibi kötülükler düşünmeyen bir zatı artı çok önemli yerler getirmeyelim. Anlamadığım bir başka konu da Hala Mustafa Doğan nasıl bir insan olduğunu bu partideki şahıslar anlamamışımı. Resimdeki Mustafa Doğanın bu görüntüsü beyince ne kadar dürüst olduğunu ispatlıyor. Sizin yapacağınız sadece bunu göre bilmek olmalı. Hadi hep birlikte Mustafa Doğan’nın dah çok at koşturmasını müsaade etmiyelim.

3
1
yanıtYanıtla
Fikret Dede - Manisa:

Sayın Mustafa Doğan; Günlük yaşantımızda sık sık kullandığımız, hatta dilimize pelesenk ettiğimiz bir deyim var; “adam olmak” Bu deyimle alakalı olarak; “Kalıbına bakınca seni adam sanmıştım. ” Peki, birçoğumuzun sıkça kullandığı bir söz olan bu “adam olmak” nasıl bir şeydir, bunun bir tarifi, şekli ve şemali var mıdır? Veya adam olmak için iki ayağı, iki gözü, iki kulağı olmak yada iki ayak üzerinde yürümek yeterli midir yoksa başka bir şey midir adam olmak?. . Kimilerine göre “adam olmak” cibilliyetle / yaratılışla alakalı bir meseledir. Yani bir kimsenin mayası şayet bozuk, kumaşı kalitesiz ise ondan adam olmaz. Gerçekten de çok ibretlik bir kıssa… Adam olmanın okumakla, makam ve mevki sahibi olmakla hiçbir alakası olmadığını çok güzel ifade ediyor. Evet adam olmak başka şey; makam ve mevki sahibi olmak, meşhur olup tanınmak veya hesap cüzdanının kabarık olması başka şeydir. Adam olmak BİR BAŞKALARININ OMUZLARINA ELİNİ UZATARAK POZ VEMEK HİÇ DEYİL !!!!

2
1
yanıtYanıtla
Binali Kaya - İzmir/Melemen:

Sayın Başkanım;Öncelikle ilçenin temel sorunlarını çözmeye dair vereceğiniz her emek benimde kabulümdür. Doğrusu sana ve ideolojine de yakışan bu tutumu icra etmektir. Lakin kusura bakmayın bazı işler var ki buralarda medyalık görüntüler ise sadece size ve ideolojinize zarar getirir. Oysa sende bende çok iyi biliyoruz ki senin başta yapman gereken öncelikleriniz size kanunen verilen görevleri eksizce yerine getirmek ve görevlerinizi takip etmektir. Bu sebeple size hakaret etmeyen bir niyet ile bir belediye başkanın aslı göreviniz hatırlatmak. 1-Belediyeyi kanunlara ve planlara uygun olarak yönetmek2-Belediye personelini atamak3-Belediye meclisi ve encümenine başkanlık etmek4-Belediyeye bağlı kuruluşları denetlemek5-Meclis ve encümenin aldığı kararları uygulamak6-Sorumluluk alanındaki halkın huzur ve refahı için gerekli tedbirleri almakBu çerçeveyle lütfen yakışan yerlerde medyalık olmanızı sizden rica ediyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Eylem Güzel -Yalova/Çınarcık:

Bu resimdeki şahıslar; Bir yerde hiçbir suçu olmayan küçücük canlar öldürülüyorsa orada hayatın özü ölür, hepimiz ölürüz, yaşasak da farkında olmadan ölürüz. Çünkü masumiyet bir daha gelmemek üzere terk etmiştir bu diyarları. Ancak hepimizin küllerinden bir mucizeyle insanlık dirilir. Onun için hiçbirimiz kaçamayız. Kendimizi bir yerde tutup bunu yapanlar psikopatlar, caniler, katiller diyerek işin içinden sıyrılamayız. Sizler bu ilçedeki sorunlara bu seviyesi pozlarla cevap olmaya kalkarsanız. Sizler; Gümgüm Eşit Özgür Yurttaş Derneğinin kuruluş amacı ve faaliyetlerini öldürürsünüz

3
0
yanıtYanıtla
Leyla Gümgüm:

İlçemizde açılan Gümgüm Eşit Özgür Yurttaş Derneği’nin faailiyetleri ile ilgilen bu şahsın siyasi kiimliği hakkında pek fazla bir bilgiye sahipolmadığım için umuyor ve diliyorum kuruluş amaçları çerçevesinde çalışma yürütürler. temenim budur.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title