Haberler

Varto Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Olağan Genel Kurulu

Muş’un Varto ilçesinde, Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Muş'un Varto ilçesinde, Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Muş'un Varto Müftlüğü toplantı salonunda yapılan Varto Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği kongresine, İlçe Müftüsü Mehmet İzci, Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Abdurrahman Yavaş, Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar, imamlar, Kültür ve Gümgüm mahallesi muhtarları katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan heyeti oluşturularak, faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi. Yapılan oylamada yönetim kurulu asil üyeliğine Ahmet Sönmez, Fatih Çelik, Serkan Özer, Hamza Sezgin Yonat, Yavuz Karataş, yedek üyeliğe ise Abdurrahman Yavaş, Tahsin Burgaz, Alaattin Karakaş ve Gıyasettin Bingöl getirildi. Denetleme kurulu üyeliğine Remzi Tepe, Muhittin Turzak, Abdullah Baba, denetleme kurulu yedek üyeliğine ise Abdulbaki Sinanoğlu, Abdulbaki Geldi, Zeki Bingölballı ve İbrahim Şahin getirildi.

Yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde kendi arasında toplanarak Camileri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı'nı seçeceği belirtildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet İzci Varto Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title