Haberler

Vangölü Engelliler Buluşması

Van’daki 5 engelli derneğinin ortak çalışması sonucu bu sene 8.’si düzenlenen Vangölü Engelliler Buluşması başladı.

Van'daki 5 engelli derneğinin ortak çalışması sonucu bu sene 8.'si düzenlenen Vangölü Engelliler Buluşması başladı.

17-22 Haziran tarihleri arasında Gevaş ilçesindeki Gençlik Kampı'nda yapılan buluşmaya, Hakkari, Diyarbakır, Iğdır, Batman, Hatay, Muş, Bingöl, Ankara, Ağrı ve Erzurum başta olmak üzere 16 ilinden bedensel, zihinsel, görme ve işitme engelli derneklerinin yönetici ve üyeleri katıldı. Vangölü Engelliler Buluşması kapsamında 250 engelli ve gönüllünün bir hafta boyunca kampta zaman geçireceğini ifade eden Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, "Kampı Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Zihinsel Engelliler ve Yeşeren Umutlar Derneği, 6 Nokta Körler Derneği, Van Görme Engelliler Derneği ve Van Bedensel Engelliler Derneği olarak düzenledik. Diğer illerden gelen engelli kardeşlerimizle bir arada olmak ve Van'ımızın güzelliklerini onlara tanıtmak amacıyla bu etkinliği her yıl imkanlarımız doğrultusunda yapıyoruz. Bu yıl ki kampımıza destek veren Van Valimiz Sayın Aydın Nezih Doğan'a, Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Sayın Bekir Kaya ve Hatice Çoban'a, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe'ye, İpekyolu Belediye eş başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser'e, Edremit Belediyesi eş başkanları Abdulkerim Sayan ve Sevil Çetin'e, Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ve Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşe, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Belediyelerimiz ve yetkili kurum amirlerimiz, kamptaki 3 öğün yeme içme ve diğer masrafları üstlendiler. Her geçen kampımız daha da güzelleşiyor" dedi.

Kampa katılan engelliler ise, yapılan organizasyonun her geçen yıl daha da iyi olduğunu ve kampta olmakta mutlu olduklarını söylediler. Engelliler, "Kampta emeği geçen ve bizi buraya davet eden Van'daki derneklere ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Van gibi bir ilde kısıtlı imkanlarla bunların yapılması çok büyük emek ister" dediler. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diyarbakır Hakkari Iğdır Gevaş Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title