Haberler

Van'da engelliler 'İyilik-19' etkinliğinde yeteneklerini sergiledi

Güncelleme:

Van'da engelliler 'İyilik-19' etkinliğinde yeteneklerini sergiledi Van'da korona virüsün engelli bireylerde oluşturduğu olumsuzlukları gidermek amacıyla bir araya gelen engelli çocuklar, düzenledikleri 'İyilik-19' etkinliğiyle hünerlerini sergiledi.

Van'da engelliler 'İyilik-19' etkinliğinde yeteneklerini sergiledi

VAN - Van'da korona virüsün engelli bireylerde oluşturduğu olumsuzlukları gidermek amacıyla bir araya gelen engelli çocuklar, düzenledikleri 'İyilik-19' etkinliğiyle hünerlerini sergiledi.

Van'da 'İyilik Haftası' projesi kapsamında ihtiyaç sahibi engelli çocuklar için bir dizi etkinlik düzenlendi. Van Feqiye Teyran Kültür Sanat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Özel Ulaş Başar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Van Bölge Tiyatrosu ve Dünyayı İyilik Kurtaracak ekibi tarafından "Virüs mutasyona uğradı, sevgiyle bulaşıyor" sloganıyla düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Elde edilen gelirin özel gereksinimli çocuklara bağışlanacağı etkinliğe, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konuya ilişkin konuşan proje sorumlusu Neslihan Erdoğan, 'İyilik-19' etkinliklerinin korona virüsün oluşturduğu psikolojik çöküntüyü onarmak için düzenledikleri bir organizasyon olduğunu belirtti. Etkinlik kapsamında özel gereksinimli çocukların yeteneklerini sergileyeceğini ifade eden proje sorumlusu Erdoğan, "Özel gereksinimli çocukların sosyalleşmesi ve yeteneklerini sergilemeleri açısından burada tiyatro, şiir, dans ve şarkılar söyleyecekler. Programdan gelen gelirle diğer özel gereksinimli arkadaşlarına maddi sağlayacaklar. Bu 3 haftalık bir çalışma oldu. Herkes çok heyecanlı ve çocuklar çok mutlu oldu. Umarım bu program diğer özel gereksinimli çocuklara da örnek olur ve onlar da özgüvenlerini kazanırlar. Dünyayı iyilik kurtaracak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Feqiye Teyran Van Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title