Haberler

Vali Tuna'ya Tıp Bayramı Ziyareti

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, Vali Yardımcısı İsmail Küreci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Demirel ve yılın hekimi seçilen Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret etti.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında, Vali Yardımcısı İsmail Küreci, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Seyhan Fidan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Kadir Demirel ve yılın hekimi seçilen Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Tuna, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Nöroloji Bölümü'nde görev yapan Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir'in, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarından dolayı yılın hekimi olduğunu belirtti. Sağlık alanındaki kurumlarda görev yapan çalışanlar tarafından oy birliğiyle 2014 yılının hekimi seçilen Özdemir'i kutlayan Vali Tuna, "Hocamızın özellikle inme merkezi denilen halk arasında felç diye bilinen rahatsızlıklarla ilgili ESOGÜ Nöroloji Bölümü İnme Merkezi'nde çok güzel çalışmaları var. Oradaki ekiple beraber ve bu konuda eğitim alan uzman hekimlerin eğitimini vermede çok faydalı çalışmaları olduğu müşahede edilmiş, birçok vakada olumlu sonuçlar da aldıklarını memnuniyetle görüyoruz. Buradan bu vesileyle kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Hekimliğin çok büyük fedakarlıklar gerektirdiğini söyleyen Vali Tuna, kendilerini bu işe adayan hekimlerin hayat boyu insanların sağlığı için uğraştıklarını kaydetti. Vali Tuna, şunları söyledi:

"Hekimlerimiz, görev ve meslek andı gereği insanlarımızın sağlığı için gece gündüz çalışıyorlar. Bizim hekimlerimiz gerçekten çok önemli mesafe kat ettiler. Sağlık kuruluşlarımızın hem fiziki yönden, hem de teknik yönden insanımıza sunduğu sağlık hizmetlerinin yükselmesine paralel olarak, aslında bu başarıda halen fedakarca çalışan Türk hekimlerimizin önemli bir payı bulunmaktadır. Bunu göz ardı etmememiz lazım. Diğer sağlık çalışanlarımızın da mutlaka bu başarıda payları vardır. Onları da takdir ediyor ve hepsine teşekkür ediyoruz. Fakat hekimlerimizin almış olduğu yoğun ve yorucu eğitimler, nihai karar merciindeki kişiler olarak, hastalıkların teşhisinde ve tedavisinde tabi ki onların yeri ayrıdır. Hekimlerimize de ayrı özel muamele gösterilmesi gerektiğini düşünüyoruz."

Vali Tuna, daha sonra yılın hekimi seçilen Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir'e ödülünü verdi. Ödülünü alan Özdemir, "Bu ödülü çalışmalarımda bana destek veren bütün arkadaşlarım adına kabul ediyorum" dedi.

Yılın hekimi seçilen Doç. Dr. Atilla Özcan Özdemir'e teşekkür sertifikası veren İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Mumcu da, "Sağlık çalışanlarının tek amacı hizmet verdiği kişilerin sağlığının iyi olması ve mutlu olmasıdır" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Özcan Özdemir Tıp Bayramı Ali Mumcu Yerel Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title