Haberler

Eskişehir Valisi Tuna Kuzupark'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna ile birlikte Kuzupark isimli oyun parkını ziyaret etti.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, eşi Pervin Tuna ile birlikte Kuzupark isimli oyun parkını ziyaret etti.

Oyun parkında Vali Tuna'yı, Çocuk Esirgeme Yurdu'ndan gelen çocuklar karşıladı. Oyun parkı sahibi tarafından çocuk yurduna hediye edilmek getirilen kurbanlık koç ise, çocuklarda kötü iz bırakmaması için Vali Tuna'nın isteği üzerine kesilmedi. Oyun parkına girerek çocuklarla ilgilenen Vali Tuna, "Kapalı oyun parkı olarak sadece bu alanda ihtisaslaşmış, Türkiye'nin en büyüğü olduğu iddia edilen bir özel müteşebbislerimizin yaptırdığı, 0-12 yaş çocuk oyun parkındayız. Kendileri sosyal sorumlulukları gereği, yetiştirme yurdundaki ve çocuk yuvalarındaki çocuklarımızı bugün mutlu etmeye çalışıyorlar. Bu yüzden kendilerini takdir ediyoruz. Tabii ki bu tür parklar, yaz-kış demeden yani hava şartlarından etkilenmeden her zaman her yerde yapılabilecek olan ve 0-12 yaş arası bütün çocuklara hitap eden, onların hoşça vakit geçirmelerine yarayacak müesseseler. Bu vesileyle genç müteşebbislerimize ben böyle bir hizmeti sunduklarından ötürü teşekkür ediyorum. Kendilerine bol kazançlar diliyorum" dedi.

"ONLARI MUTLU EDEBİLMEK, YAPABİLECEĞİMİZ EN GÜZEL SOSYAL SORUMLULUKLARDAN BİRİSİDİR"

Oyun parklarının öneminin her geçen gün arttığını anlatan Vali Tuna, "Tabii ki bu şehirli hayatın aslında günümüzde vazgeçilmez ihtiyaçlarından. Belki de her mahallede, her semtte yapılması gereken tesisler. Bu konuda yerel yönetimlerimizin mutlaka çalışmaları var ama çok alternatifli çok daha donanımlı özel sektörün de girdiği ve cüzi bir ücret karşılığında vatandaşlarımızın da yararlanabildiği güzel girişimler diye düşünüyorum. Hayırlı olsun Eskişehirimize. Sosyal hizmetlerdeki çocuklarımızın hoşça vakit geçirmelerine imkan sağlıyoruz. Bu vesile ile de çok sevinçliyiz. Onları mutlu mutlu edebilmek biliyorsunuz bizim yapabileceğimiz en güzel sosyal sorumluluklardan birisidir" şeklinde konuştu.

Öte yandan ayda bir gün sosyal hizmetlerdeki çocuklara oyun parkı ücretsiz hizmet verecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title