Haberler

Samsun Valisi Koruyucu Aileler ve Evlatlarıyla İftar Programında Buluştu

Güncelleme:

Samsun Valisi Orhan Tavlı, eşi Ayşe Tavlı ve diğer yetkililerle birlikte düzenlenen iftar programında koruyucu aileler ve evlatlarıyla bir araya geldi. Vali Tavlı, konuşmasında koruyucu anne ve babaların aile kurumunu güçlendirdiğine inandıklarını ve çocukların güvenli bir çatıya ihtiyaç duyduğunu vurguladı.

Koruyucu aileler ve evlatlarıyla iftar programında bir araya gelen Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Güçlü bağlar kurduğumuz, koruyucu anne ve babalar sayesinde ahlakın ve fıtratın kalesi olan aile kurumumuzun güçlendiğine inanıyoruz. Kökleri çok derinlere uzanan bir dayanışma geleneğine sahip bir milletin torunlarıyız" dedi.

Vali Tavlı beraberindeki eşi Ayşe Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü ile birlikte Samsun Valiliği koordinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programında Samsun'daki koruyucu aileler ve evlatlarıyla bir araya geldi. Vali Tavlı programda yaptığı konuşmada, "Bugün burada yüce gönüllü insanlarımızla, hayat yolculuklarına eşlik ettiğimiz evlatlarımızla bir aradayız. Bizler aziz Türk milleti olarak darülaceze, Darüşşafaka gibi kurumlarla kökleri çok derinlere uzanan bir dayanışma geleneğine sahip bir milletin torunlarıyız. Bütün çocukların hayata hazırlanmak için önce güvenli ve müşfik bir çatıya ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Yine bugün burada büyük bir gururla görüyoruz ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde 2012 yılında hayata geçirilen Gönül Elçileri Projesi meyvelerini vermektedir. İnancımız ve değerlerimiz doğrultusunda güçlü bağlar kurduğumuz, koruyucu anne ve babalar sayesinde ahlakın ve fıtratın kalesi olan aile kurumumuzun güçlendiğine inanıyoruz. Her zaman olduğu gibi bugün de çocuklarımızı korumak için gerekli bütün kurumlarımız her daim milletimizin hizmetindedir. Buradan sizlere geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetiştirilmesi noktasında, devletimize ve milletimize sunduğunuz katkılardan dolayı şükran borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Tavlı Samsun İftar Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title