Haberler

Vali Kılıçlar'dan Gazi Erin Evine Bayram Ziyareti

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar ve Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Tunceli'de Teröristlerin Karakol Saldırısında Kolunu Kaybeden Jandarma Er Veysi Karabulut'u Evinde Ziyaret Ederek Bayramını Kutladı.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar ve Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Tunceli'de teröristlerin karakol saldırısında kolunu kaybeden Jandarma Er Veysi Karabulut'u evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Geçen Nisan ayında PKK'lı teröristlerin Tunceli'ye bağlı Pülümür ilçesi Kocatepe Jandarma Karakolu'na düzenlediği saldırıda 7 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı. Karakol saldırısında bir kolunu kaybeden Veysi Karabulut'u Vali Mehmet Kılıçlar ve Belediye Başkanı Metin Pamukçu evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Olay akşamı saldırı istihbaratını aldıkları için sabaha kadar nöbet tuttuklarını, sabah istirahata çekildikleri sırada köye ait kamyonetle karakola gelen teröristlerin saldırısına uğradıklarını belirten Karabulut, "Önce tatbikat sandık, dışarı çıkınca arkadaşlarımı yerde gördüm. Her taraftan ateş ediliyordu. Silahımı almaya giderken karakolun girişinde sakallı bir PKK'lı ile karşılaştım. Üzerinde bomba vardı ona sarıldım ve dışarı atmak istedim. O arada patlama sesi duydum. Gözlerimi hastanede açtım. İlk

listede şehit olarak gösterildim" dedi.

Vali Kılıçlar, "Devletin bekası ve milletin huzur ve güvenliği için canını hiçe sayarak mücadele ettin ve gazi oldun. Seninle ilgilenmek hepimizin en başta gelen görevidir. Gösterdiğin fedakarlığın maddi anlamda karşılığı olmaz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimizin ve şehitlerimizin ailelerinin devletin tüm imkanlarını kullanarak, huzur içinde yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz. Kapılarımız sizlere her zaman açıktır" diye konuştu.

(NG-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Türbülans sonrası acil iniş yapan Singapur uçağında can kaybı 2'ye yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

title