Haberler

Vali Işık ve eşi engelli ve kanser hastası çocuklarla bir araya geldi

Güncelleme:

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık eşi Munise Işık ile birlikte engelli, kanser hastası çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık eşi Munise Işık ile birlikte engelli, kanser hastası çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.

"Dünyayı Hayra Yoruyoruz" sloganıyla yola çıkarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları sorun ve sıkıntılarına çözüm bulmayı hedefleyen derneği ziyaret eden Vali Işık ve eşi, bir araya geldikleri çocuklar ve aileleriyle keyifli vakit geçirdi. Dernek binasında çocuklar için hazırlanmış oyun ve eğlence bölümünde incelemelerde bulunarak çocuklar ve aileleriyle bir süre sohbet eden Vali Işık ve eşi, daha sonra çocuklar için hazırlanan ve farklı aktivitelerin yer aldığı salonda çocukların oynadıkları oyunlara eşlik ederek yaptıkları sanatsal çalışmaları yakından ve ilgiyle takip etti. Vali Mehmet Alpaslan Işık ve eşi Munise Işık, çeşitli hediyeler verdikleri miniklere ve ailelerine hem moral desteği verdi hem de bu anlamlı projeye gönülden destek oldu.

Ziyarette derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Keziban Gültekin, derneğin 2020 yılında bir grup gönüllü tarafından öncelikle ihtiyaç sahibi kanser hastaları, yetim, öksüz ve gençler ile yardıma ihtiyacı olan ailelere yardıma amacıyla kurulduğunu ifade etti. Gönüllük esasına dayalı faaliyet gösteren derneğin gıdadan sağlığa giyimden sanatsal faaliyetlere kadar birçok farklı alanda projeleri ve çalışmaları olduğunu dile getiren Gültelkin, "Kanser hastası ve engelli çocuk bireylere huzurlu ve konforlu bir yasam sürebilmeleri için destek verildiğini, bununla birlikte belirli zamanlarda yaptıkları ev ziyaretleriyle onlara asla yalnız olmadıkları hissiyatı vererek topluma ve sosyal yaşama uyarlanmaları hedeflenmiştir" dedi.

Bu anlamlı projenin daha geniş bir alanda hizmet verebilmesi için valilik olarak gereken desteği vereceklerini ifade eden Vali Işık, geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın daha sağlıklı ve gülen yüzleriyle toplumsal hayatın içerisinde kendilerini asla yalnız hissetmeden var oldukları duygusunu gönül dünyalarına verilebilmesinin son derece önemli olduğunu ifade etti.

Vali Işık, sadece çocukların değil ihtiyaç sahibi vatandaşların da böyle bir çatı altında buluşturarak maddi ve manevi her türlü desteği veren dernek başkanı Keziban Gültekin ve dernek gönüllülerine teşekkür etti. Vali Mehmet Alpaslan Işık ve Munise Işık daha sonra dernek bünyesinde 'kat-ı ve keçe sanatı' konusunda yürütülen çalışmalar sonrasında kanser hastaları tarafından yapılan el emeği göz nuru çalışmaların yer aldığı sergiyi gezdi. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Alpaslan Işık Karaman Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title