Haberler

Vali İpek'in İlçe Gezileri

Sinop Valisi Hasan İpek, Gerze ve Dikmen ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Sinop Valisi Hasan İpek, Gerze ve Dikmen ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Sinop Valisi Hasan İpek, Gerze ve Dikmen'de kurumları ziyaret etti. Vali İpek'in Dikmen ziyaretine Kaymakam V. Sinop İl Hukuk İşleri Müdürü İzzet Ercan, Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyeleri Süleyman Yıldırım ve Kerim Ali Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen ve ilçe protokolü katıldı. Vali İpek Dikmen ziyareti kapsamında önce Dikmen Kaymakamlığı'nı ziyaret etti, günün anısına Kaymakam V. İzzet Ercan'a maket kotra hediye etti. Sinop Valisi İpek, kaymakamlık ziyaretinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Amirliği ve Dikmen Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek görüşmelerde bulundu.

Halkla da bir araya gelen İpek ilçe ile ilgili bilgi sordu ve vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe sakinleri de sağlık, yol ve işsizlikle ilgili sıkıntıları olduğunu dile getirdiler.

Vali İpek'e Sinop Alay Komutanı J. Alb. Şefaattin Serten, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Genel Sekreter V. Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan ve çok sayıda kurum müdürü eşlik etti.

Vali İpek, Dikmen ziyareti sonunda Şehit Bahattin Dolma'nın kabrini ziyaret etti. Ardın Gerze'ye hareket etti. Gerze'ye giden Vali Hasan İpek, kaymakamlık ve belediye başkanlığına ziyarette bulundu.

İlk olarak Hükümet Konağı'nı ziyaret eden Vali İpek'i İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar ve kurum çalışanları kapıda karşıladı.

Kurum çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Vali İpek ardından toplu fotoğraf çektirdi. Daha sonra görüşmede bulunmak üzere kaymakamlık makamına geçildi. Ardından Gerze Belediyesi'ne ziyarette bulunmak üzere Hükümet Konağı'ndan çıkış yapan Vali İpek, yol üzerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti; ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi. Ardından belediyeye geçen Vali Hasan İpek'i Gerze Belediyesi çalışanları ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı kapıda karşıladı. Burada da belediye çalışanlarıyla toplu bir hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Belediye Başkanlığı makamında görüşmelerde bulundu.

Belediye ziyaretinin ardından Vali Hasan İpek'in kurum ziyaretleri son buldu. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan İpek Dikmen Sinop Gerze Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title