Haberler

Vali Doğan, Dünya Şampiyonu Boksörleri Makamında Kabul Etti

Rusya’da düzenlenen Dünya Gençler Boks Şampiyonası’na katılan başarılı sporcuları Vali Rahmi Doğan makamında kabul edilerek, çeşitli hediyeler verdi.

Rusya'da düzenlenen Dünya Gençler Boks Şampiyonası'na katılan başarılı sporcuları Vali Rahmi Doğan makamında kabul edilerek, çeşitli hediyeler verdi. Eline boks eldiveni geçiren Vali Rahmi Doğan, milli boksörlerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Rusya'nın Saint Petersburg kentinde organize edilen Dünya Gençler Boks Şampiyonası'nda 64 kiloda altın madalya kazanan Tuğrulhan Erdemir ile şampiyonada üçüncü olan Necat Ekinci ve Murat Adın Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat TFF Temsilcisi Metin Rıza Akıl, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, Antrenör Kıvanç Buru'dan oluşan heyeti Vali Doğan makamında kabul etti.

Dünya Şampiyonu Tuğrulhan Erdemir'in İmam Hatip Lisesi öğrencisi olduğunu öğrenen Doğan, kendisinin de imam hatip mezunu olduğunu söyledi.

Doğan, "Tabi şehrimizin şartlarının ağır olması sebebiyle kışın bu tür sporlar için mekanlarımız var. Tüm sporcularımıza, diğer branşlardaki sporculara devlet olarak valilik olarak elimizden genel ne tür destek varsa onların hepsini sağlayacağız. Çünkü bunlar bu şehre, bu memlekete hizmet ediyorlar. Bu bayrağı Dünya'da dalgalandırıyorlar. Dolayısıyla onlara her zaman destek olacağız" dedi.

Dünya şampiyonasına 10 sporcu ile katılan Milli Takımı'ın 3 sporcusunun Karslı olmasının ayrı bir gurur olduğunu ifade eden Vali Rahmi Doğan, "10 kişilik Milli takımda 3 tanesinin Karslı olması, bir dünya şampiyonu, bir üçüncümüzün olması bizi hayli sevindirdi. Arkadaşları tebrik ediyorum. Tüm Karslılar adına tebrik ediyorum. Memleketimiz adına tebrik ediyorum. Bundan sonraki yapacakları çalışmalarda her zaman yanlarında olacağız. Destek vereceğiz. Onlara güç, kuvvet vereceğiz. Allah bileklerine, gönüllerine kuvvet versin" diye konuştu.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra başarılı sporcuları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Gürsel Polat ise Doğan, boks eldiveni hediye etti.

Vali Rahmi Doğan, daha sonra başarılı sporcularla bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuğrulhan Erdemir Rahmi Doğan Rusya Spor Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır? İztuzu Plajı nerede? Dalyan İztuzu Plajı'nda neler yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title