Haberler

Vali Bilgin ve Miletvekili Arslan, İlçe ve Belde Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali M. Lütfullah Bilgin ve Beraberindeki Protokol Üyeleri, İlçe ve Belde Ziyaretlerini Sürdürüyor.

Vali M. Lütfullah Bilgin ve beraberindeki protokol üyeleri, ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Bilgin'e ilçe ve kasaba ziyaretleri sırasında Ak Parti Kırşehir milletvekili Mikail Arslan ile birlikte Kaman Kaymakamı Şaban Acar, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, İl Müftüsü Nimetullah Arvas, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Çetinkaya ile bazı daire müdürleri katıldı. Ziyaretlerde ilk olarak Kaman'da yapımı devam eden okul, huzurevi ve yol çalışmaları sahalarında incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemeler sonrasında da protokol üyeleri tarafından kalp krizi geçirmek suretiyle hayatını kaybeden Kaman Eski Belediye Başkanı Turgut Arslan'ın kabrine ziyaret gerçekleştirildi. Merhum Turgut Arslan'ın mezarı başında dua eden Vali Bilgin ve milletvekili Arslan ile protokol üyeleri duygulu anlar yaşarken, milletvekili Arslan göz yaşlarına uzun süre hakim olamadı.

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Vali Bilgin, ilçe ve beldelerde yapımı devam eden devlet yatırımlarını yakından takip ettiklerini belirterek, " Devletimizin tüm ilçe, belde ve köylere yaptığı yatırımlar son derece anlamlı ve bir o kadar da başarılı. Yapımı devam eden yatırımları yerinde görmek ve takibini yapmak için ziyaretlerimiz sürekli olarak devam edecek. Yatırımların aksamadan devam etmesi için tüm kamu çalışanlarımız ve müdürlerimiz gayretli bir şekilde çalışıyor. Yatırımların zamanında tamamlanması ve hizmete girmesi için milletvekillerimizle, kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla ve daire müdürlerimizle koordineli bir şekilde çalışıyoruz " dedi.

Hükümet yatırımlarından Kırşehir'in de payını alabilmesi için gerekli projelerin hazırlandığını kaydeden milletvekili Arslan, " 2002 seçimlerinin ardından başlayan yatırımlar, bu dönemde artarak devam edecek. Kırşehir, merkez başta olmak üzere tüm ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz gereken yatırımı alacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrım yapmadan memleketimizin her köşesine hizmet götürüyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimiz katlanarak devam edecek " dedi.

Vali Bilgin ve milletvekili Arslan'ın, daire müdürleri ile birlikte yaptıkları ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edecekleri öğrenildi.

(AD-SE-Y)

25.09.2007 12:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title