Haberler

Vali Altıparmak, Olgunlaşma Enstitüsü Defilesini İzledi

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Olgunlaşma Enstitüsü defilesini izledi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Olgunlaşma Enstitüsü defilesini izledi.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın eşi Özden Altıparmak ile birlikte geldiği Olgunlaşma Enstitüsü salonundaki defileyi, Emekli Müsteşar Saim Çotur ve eşi Ünzile Çotur'un yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz ile Vali Yardımcıları ve Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş da eşleriyle birlikte izledi.

Defilede, Osmanlı saray giysilerinin karakteristik özelliklerine sadık kalınarak, dönemin en eski Türk motiflerinin yer aldığı koleksiyonun sunumu gerçekleştirildi. Vali Ahmet Altıparmak, defileyi büyük beğeniyle izlediğini, başta öğretmenler olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Altıparmak, "Olgunlaşma Enstitüsü'nün adına layık bir şekilde olgunlaşarak, kurumu bu noktaya kadar getirmişler. Geçmişte ne kadar zengin bir kültüre sahip olduğumuzu, ne kadar asil kıyafetlerimiz olduğunu görme imkanımız oldu" dedi.

Turizm kenti olan Antalya'da düzenlenen Türk gecelerinde ve yurt dışındaki programlarda bu zenginliklerin sunulması gerektiğini belirten Vali Altıparmak, Vali Yardımcısı Recep Yüksel'e bu konuda çalışma yapılması konusunda talimatlarını bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Kemal Korkmaz Muratpaşa Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title