Haberler

Uzan'dan İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

Muş’un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Ramazan ayı münasebetiyle her gün ilçe merkezi ve bağlı köylerde hasta, yaşlı, engelli, gazi, şehit aileleri ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek maddi ve manevi yardımlarda bulunuyor.

Muş'un Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzan, Ramazan ayı münasebetiyle her gün ilçe merkezi ve bağlı köylerde hasta, yaşlı, engelli, gazi, şehit aileleri ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek maddi ve manevi yardımlarda bulunuyor.

İlçe Kaymakamı Uzan, Ramazan ayı boyunca her gün yapılan ev ziyaretleri kapsamında Balotu köyü ile Yoncalı beldesinde ve maddi durumu düşük ailelere ev ziyaretleri yapıyor. Bulanık Sosyal Yardımlaşma Müdiresi Nazire Korkmaz ile birlikte yardıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Vekil Uzan, vatandaşların sorunlarını dinledi. SYDV aracılığıyla çeşitli yardımlarda bulundu.

Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Uzan, görevlerinin fakir aileleri ziyaret edip, sorunlarını dinlemek ve onlara yardımcı olmak olduğunu belirtti. Maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceğini ifade eden Uzan, "Her vatandaşımızın sorunlarına ve taleplerine cevap verebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Ziyaret ettiğimiz ailelere, belediyemizin gıda yardım kolilerini ulaştırıyoruz, nakdi yardımlar yapıyoruz ve evlerine bakıyoruz; eğer evleri hasarlı ise tamirini yapıyoruz, tamiri-tadilatı mümkün değil ise biz onlara sıfırdan bir ev yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz böylesi ziyaretlerle bu ailelerimize moral vermeye çalışıyoruz. Kimse sahipsiz değil. Biz sosyal devlet ilkesi gereği, vatandaşımızın kapısına kadar gidiyoruz ki, kimse sahipsiz kalmasın, kimse mağdur olmasın. Devletimizin asil görevi de bu zaten. Biz bunun için maaş alıyoruz" dedi.

Kaymakam Uzan, gittikleri her yerde çocukları da sevindirmeyi unutmadı. Balotu köyü girişinde rabia işareti yapan çocukları da fark eden Uzan, makam aracından inerek çocuklarla yol üstünde sohbet etti. Onlara hediyeler veren Uzan, ayrıca köy meydanında köy muhtarları, vatandaşlar ve güvenlik korucularından da köylerin sorunlarıyla ilgili bilgi alarak sohbet etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yoncalı Bulanık Muş Yerel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

Bakmadan Geçme

Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL?
Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

title