Haberler

Üsküdar'da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100'üncü yılını coşkuyla kutladı

Güncelleme:

Üsküdar'da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100'üncü yılını coşkuyla kutladı Üsküdar'da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100'üncü yılını coşkuyla kutladı.

Üsküdar'da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100'üncü yılını coşkuyla kutladı

İSTANBUL - Üsküdar'da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100'üncü yılını coşkuyla kutladı. Anaokulu öğrencilerinin 29 Ekim kutlamaları için hazırladığı gösteriler vatandaşların ilgi odağı oldu.

Anaokulu öğrencileri Cumhuriyet'in 100'üncü yılını Üsküdar'da coşkuyla kutladı. Folklor ekibinin gösterisi sonrası anaokulu öğrencileri hazırladığı danslarla büyük beğeni topladı. Renkli görüntülere sahne olan öğrencileri anne -babaları yalnız bırakmadı. Öğrenciler Atatürk'e şiirler okuyup şarkılar söyledi.

"Cumhuriyet coşkusunun çocuklarımıza verebilmek için elimizden geleni yaptık"

Engin Ufuklar Anaokulu sahibi Engin Çakmak, "Cumhuriyet coşkusunun çocuklarımıza verebilmek için elimizden geleni yaptık. Uzun süredir bu gösterileri yapmak için çalıştılar. Velilerimiz de gününde kutlanmasını istediler. Çocukları ne yönde ne verebilirsek her şeyi alıyorlar. yeter ki doğru şeyleri vermek gerekiyor onlar gerisini getiriyor. Çocuklar bizim için her şeyden önemli. Elimizden geldiği kadar etkinlikler konusu, el sanatları gibi her şeyde dolu dolu bir kurumuz" şeklinde konuştu.

Anaokulu Müdürü Uğur Ural, "Öncelikle cumhuriyetin, özgürlüğün 100. yılını yaşamaktan büyük bir mutluluk duymaktayım. Bunu bize bahşeden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

"Bu ülkeye sahip olduğumuz için mutlu ve gururluyuz"

Anaokulu öğrenci velisi Halil Bebek, "Bu bizim 100. yıl bayramımız. Bizim için çok değerli çok önemli. Buradan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e bize bu ülke sınırlarını bıraktığı için çok teşekkür ediyoruz. Biz de geleceğimiz olan çocuklarımıza bu milli bayramı aşılamayı hedefliyoruz. Bu ülkeye sahip olduğumuz için mutlu ve gururluyuz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Üsküdar Eğitim Yerel Kültür Sanat Haberler

title