Haberler

Uşak'ta Gerçekleşen Bilardo Turnuvasını Savaş Bulut Kazandı

Uşak’ta, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sporcuların katıldığı bir turnuva Uşak Belediyesi katkıları ile gerçekleştirildi.

Uşak'ta, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen sporcuların katıldığı bir turnuva Uşak Belediyesi katkıları ile gerçekleştirildi.

Majör Bilardo Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın finalinde Savaş Bulut ve Mümin İsli'nin mücadelesi heyecanlı anlara sahne olurken Savaş Bulut finali kazanarak şampiyon oldu.

Turnuvanın sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'ta gerçekleşen organizasyonda katkılarının olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Bilardo turnuvasının başlaması ile ilginin beklediklerinden daha fazla olduğunu dile getiren Cahan, "Uşak'ta farklı spor dallarının kentimize sevdirilmesi adına çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan birisi de bilardo sporudur. Bize turnuva ile ilgili teklif geldiğinde hiç düşünmeden onayladık. Üç gün süren bilardo şampiyonası dünya çapında şampiyonlar ile daha da lezzetlendi. Gelecek yıllarda dünya şampiyonası da yapmak isteriz" dedi.

Şampiyona konusunda çok olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Cahan, bu durumun gelecekte spor adına daha iyi işler yapmada bir ölçüt olduğuna dikkat çekti. Uşak'ın sporda marka bir kent olacağının işaretini veren Başkan Cahan, "Marka Uşak için çıktığımız yolda inanıyoruz ki sporda da marka olacağız. ilimizden başarılı sporcular ve takımların çıkmasının yanında spor turnuvaları düzenleyerek sporu seven bir gençlik ortaya çıkaracağız. Bu düşünceler ile kısa sürede sporda adından sıkça bahsettiren bir kent olacağız" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından turnuvada birinci gelen Savaş Bulut'a ödülünü Başkan Nurullah Cahan takdim ederken, ikinci gelen Mümin İsli'ye ise Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz ödülünü verdi. Daha sonra Başkan Cahan'da bilardo atışı gerçekleştirdi - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

nurullah cahan savaş bulut türkiye Uşak Yerel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title