Haberler

Uşak Sportif'in Forma Numaraları Belli Oldu

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Uşak Sportif tam kadro olarak ilk antrenmanını Uşak Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni takımlarından Uşak Sportif tam kadro olarak ilk antrenmanını Uşak Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdi.

Yeni transferlerinde Uşak'a gelmesiyle sezon hazırlıklarına başlarken takımda hangi sporcunun hangi formayı giyeceği de belli oldu. Buna göre takımda forma dağılımı şu şekilde oldu;

6 numaralı forma Chris Warren

7 numaralı forma Orhan Hacıyeva

9 numaralı forma Özcan Sürücü

10 numaralı forma Yiğitcan Turna

11 numaralı forma Justin Anthony Carter

13 numaralı forma Miha Zupan

16 numaralı forma Gökhan Dönmez

17 numaralı forma Mehmet Emre Boztepe

18 numaralı forma Erdinç Balto

19 numaralı forma Alper Saruhan

22 numaralı forma İbrahim Yıldırım

32 numaralı forma Eli Holman

33 numaralı forma Oğuz Sevinç, şeklinde oldu.

Transferi kapatan Uşak Sportif'in önümüzdeki günlerde ilk olarak 5-6-7 Eylül'de Uşak'ta ev sahipliği yapacağı 4 turnuvaya katılacak. Turnuvaya Tofaş, Aliağa, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Uşak Sportif katılacak.

22 Ağustos'ta fikstür kuraları belli olduktan sonra lig 12 Ekim'de başlayacak. Uşak Sportif 1 - 9 Ekim tarihleri arasında oynanacak Türkiye Kupası müsabakalarına da dahil olacak.

Kombine biletleri tükenmek üzere olan Uşak Sportif sponsor çalışmalarına devam ediyor. Henüz isim sponsorluğu anlaşması sağlanamayan Uşak Sportif gelen teklifleri değerlendirerek takıma maksimum gelir getirmeyi hedeflediklerini belirtiyorlar. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title