Haberler

Ünlüer, Türkiye 2. Si Olan Sporcuyu Ödüllendirdi

Konya Seydişehir Belediyesi tarafından 28-30 Haziran tarihlerinde Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında Nevşehiri temsil eden Yasin Okan Gökpınar 90 kiloda Bençh Press'de Türkiye 2.si ve 90 kiloda...

Konya Seydişehir Belediyesi tarafından 28-30 Haziran tarihlerinde Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Görme Engelliler Halter Türkiye Şampiyonasında Nevşehiri temsil eden Yasin Okan Gökpınar 90 kiloda Bençh Press'de Türkiye 2. si ve 90 kiloda Powerlifting'de Türkiye 3'üncüsü oldu.

Şampiyonanın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Meral Küçük ile birlikte İl Müdürü Mustafa Ünlüer'i ziyaret eden Okan Gökpınar, başarılarından dolayı Ünlüer tarafından ödüllendirildi.

Ziyarette konuşan Ünlüer: "Müdürlüğümüz olarak spor yapmak isteyen bütün engelli kardeşlerimize tesislerimiz her zaman açıktır. Engelli kardeşlerimizin katıldığı müsabakalarda Basketbol ve Atletizmden sonra halterci kardeşimizde başarısını kanıtladı" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Gökpınar Türkiye Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title