Haberler

"Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri" Kuşadası'nda Yapılacak

Türkiye Basketbol Federasyonu (Tbf) ve Fıba'nın Ortaklaşa Düzenlediği "Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri", 20-22 Haziran Tarihleri Arasında Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda Gerçekleşecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve FIBA'nın ortaklaşa düzenlediği "Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri", 20-22 Haziran tarihleri arasında Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda gerçekleşecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu, Haziran ayı içerisinde FIBA ile birlikte dev bir organizasyona daha imza atacak. Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen teknik adamları ve eğitimcileri Kuşadası'nda düzenlenecek "Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri"nde bir araya gelerek yüzlerce katılımcıya eğitim verecek. Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri" için kayıtlar önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak. Seminer kapsamında, konularının uzmanı birçok yerli ve yabancı konuşmacı ve eğitmen yer alacak.

Gerek Türkiye'den, gerekse yurtdışından çok sayıda katılımcının iştirak etmesi beklenen seminerde, Stevislav Pesic, Tab Baldwin, Zare Markovski, A Milli Bayan Basketbol Takımı ve Botaş Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ve Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, basketbol birikimlerini katılımcılara aktarırken, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yaşar Sevim, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve TBF Sağlık ve İcra Kurulu Üyesi Doç. Dr. Gökhan Metin, FIBA kokartlı hakemlerimizden Recep Ankaralı, FIBA Avrupa Antrenörler Departmanı Direktörü Michael Schwarz ile TBF Merkez Hakem Kurulu, TBF Sağlık Kurulu ve Tüm Basketbol Antrenörleri Derneği yetkilileri de uzmanlık alanlarına giren konular hakkında katılımcıları bilgilendirecekler.

Türkiye'nin önde gelen turizm beldelerinden Kuşadası'nda düzenlenecek olan Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'ne katılacak olan antrenörler, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi yayın organı olan www.tbf.org.tr'de Türkçe ve İngilizce olarak yer alan katılım formlarını doldurarak kayıt işlemlerini yapabilecekler. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri'nde yer alacak konuşmacı ve eğitmenlerin özgeçmiş ve kariyerlerine ait detaylı bilgilere de yine www.tbf.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

20-22 Haziran 2008 tarihleri arasında, Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu'nda gerçekleşecek "Uluslararası Antrenör Geliştirme Semineri" için, Türkiye Basketbol Federasyonu' da (TBF) özel olarak hazırladığı internet sitesinde seminer ve Kuşadası hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi yayın organı olan www.tbf.org.tr adresini ziyaret eden basketbol severler, seminer programı için özel olarak hazırlanmış linklere basarak başta seminerlerin geçmiş yıllara dayanan tarihi olmak üzere 2008 yılı seminer programı, seminerin yapılacağı şehir olan Kuşadası hakkında detaylı bilgi, seminere katılacak dünyaca ünlü basketbol koçları ve antrenörlerin listesi ve özgeçmişleri, katılımcıların, seminer boyunca Kuşadası'nda konaklayacakları otellerin listesi ve bilgileri, seminerin yapılacağı Kuşadası Uğur İnan Spor Salonu hakkında kapsamlı bilgiler ve iletişim adreslerine kolaylıkla ulaşabileceklerdir.

(ZH-İK) 09.06.2008 16:38 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title