Haberler

Bu hafta diziler yok mu, bu hafta yeni bölüm yok mu?

Güncelleme:

Bugün bazı dizilerin yeni bölümlerinin olmaması sonrası izleyiciler bu hafta diziler yok mu, bu hafta yeni bölüm yok mu gibi konuları araştırdı. Peki, Bu hafta diziler yok mu, bu hafta yeni bölüm yok mu?

Bu hafta diziler yok mu, bu hafta yeni bölüm yok mu, soruları bugünün en çok merak edilen konuları oldu. Peki, Bu hafta diziler yok mu, bu hafta yeni bölüm yok mu?

BU HAFTA DİZİLER YOK MU?
BEN BU CİHANA SIĞMAZAM BU AKŞAM YOK MU?

Konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri çeken, en çok izlenen dizilerden olan Ben Bu Cihana Sığmazam, her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile ATV'de yerini alıyor. Ancak bu akşam yayın akışında görünmedi.

Bu hafta Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarının oynanması sebebiyle de yayın akışında bazı değişiklikler oldu. 20.45'teZiraat Türkiye Kupası maçı yayınlanacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bugün ATV yayın akışında yer almıyor. Ziraat Türkiye Kupası maçı ATV ekranlarında yayınlanması nedeniyle Ben Bu Cihana Sığmazam bugün yayınlanmayacak.

BAHAR BU AKŞAM YOK MU?

Sosyal medyadan bir video paylaşan Demet Evgar, "Bahar'ın sevgili seyircileri. Bizi seyretmeyi her hafta iple çektiğiniziz farkındayım. İnanın biz de sizinle o hafta çektiğimiz bölümü buluşturmak için çok büyük bir heyecan içinde oluyoruz. Eminim bütün diziler öyle. Çünkü Türkiye'de maalesef ki bu uzun sürelerde çalışmak çok zor koşullarda mümkün olabiliyor. Mucize gibi bir şey aslında. Haftanın altı günü 14-15 saatler çalışıyor diziler. Bunun hastalığı var, bin bir türlü hali var. Biz de öyle bir şeye denk geldik. O yüzden lütfen, anlayışınıza sığınıyoruz" ifadelerini kullandı.

YABANİ BU AKŞAM YOK MU?

Yabani'nin günü değişti. Yabani dizisinin yeni günü Cumartesi oldu. Yabani yeni gününde yeni bölümü ile 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü Now ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gibi Dizi Televizyon Dizi Gündem Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title