Haberler

Ulupınar'dan Filyos ve Nebioğlu Beldelerine Ziyaret

AK Parti Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar, yerel seçimlerinde güvenoyu alan Filyos ve Nebioğlu belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar, yerel seçimlerinde güvenoyu alan Filyos ve Nebioğlu belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, İl Genel Meclisi üyeleri Siyami Akçalan, Halil Gencer, Av. Elif Okur, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Yiğit ve partililer ile birlikte önce Filyos beldesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın yeniden seçilmesi ile Filyos'un daha da gelişeceğini belirten Ulupınar, Filyos Liman Projesi'ne değindi. Türkiye'nin 2. büyük limanının Filyos'a yapılacağını kaydeden Ulupınar, liman ve kurulacak serbest bölge ile burada binlerce kişiye istihdam sağlanacağını hatırlattı. Ulupınar'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal da, seçim öncesi verilen tüm sözlerin tutulacağını ve projeleri tek tek hayata geçireceklerini ifade etti.

Buradaki ziyaretinden ardından Nebioğlu beldesine geçen Ulupınar ve beraberindekiler, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Konuklarına Belediye bahçesinde kahvaltı ikram eden Başkan Aydoğan, "Çok yoğun seçim temposundan sonra vermiş olduğunuz destek ile seçimleri kazandık ve mazbatamızı aldık. Seçimler artık geride kaldı ve bu sebeple bize oy veren ve vermeyen kim varsa herkesin belediye başkanıyız." dedi. Seçim sürecinde kendisiyle alakalı öne sürülen iddiaların asılsız olduğunu, Belediye'nin 1 milyon 250 bin TL borcu olduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu kaydeden Başkan Aydoğan, beldede yapılması planlanan lise için 650 bin TL ödenek ayrıldığını ve kısa zamanda yapımına başlanacağını söyledi.

Başkan Aydoğan'a görevinde başarılar dileyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "Burası Zonguldak'ın en güzel coğrafyasına, toprağına, iklimine sahip bir yer. Zonguldak'taki vatandaşlarımızın yaşamak istediği ender yerlerden bir tanesidir Nebioğlu. Sayın Başkan Ertan Aydoğan'ın her zaman yanındayız, verdiği sözlerin arkasındayız, yapacağı hizmetlerde destekçisi olacağız. Yüz yıldır konuşulan Filyos Projemiz hayal değil artık gerçek oldu. 4 sene boyunca inşaatında 5 bin kişi çalışacak. Başbakan'ımız bunu 5 bin olarak söyledi. İnşaat bittikten sonra burada 15 bin kişi istihdam edilecek ve ekmek sahibi olacak. Eski parayla 4 katrilyonluk bir proje. 4 sene içinde bitecek. Havaalanına gelince, iç hatlar başlayacak, yurt dışı seferleri de artacak. Nebioğlu ve çevresi için kalkınması bakımından elimizden ne gelirse yardımcı olmaya hazırız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. " diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zonguldak Ulupınar Nebioğlu Filyos Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title