Haberler

Uedaş'tan İç Isıtan Proje

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitim, kültür ve sanat alanında gelişime ortak olmaya devam eden Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği ’Kardeşim Üşümesin’ projesinin startını Bursa’dan verdi.

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitim, kültür ve sanat alanında gelişime ortak olmaya devam eden Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 'Kardeşim Üşümesin' projesinin startını Bursa'dan verdi.

Köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kışlık giysi yardımı yapılmasını amaçlayan 'Kardeşim Üşümesin' projesi kapsamında her yıl yaklaşık bin öğrenciye ulaşılıyor. Bu yıl ilk dağıtımı Osmangazi İlçesine bağlı Çaybaşı İlkokulunda gerçekleştiren UEDAŞ, 160 ilkokul öğrencisine kışlık giysilerini dağıttı. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Levent, Çaybaşı İlkokulu'ndaki öğrencilere kıyafetlerini giydirerek sevinçlerine ortak oldu.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini aktaran UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, çalışmalarında sürdürülebilir etkiler oluşturmak için destek verdikleri projelerin uzun soluklu olmalarına, toplumsal anlamda fayda üretmelerine ve kalıcı yarar sağlamalarına dikkat etikleri söyledi. Bu projeyi gerçekleştirerek farkındalık ortaya koymak istediklerini ifade eden Efe, "Hem ihtiyacı olan çocuklarımıza destek oluyor, hem onların mutluluklarına ortak oluyoruz. Bugün Çaybaşı okulunda minik öğrencilerle buluştuk. Önümüzdeki günlerde projemizin Balıkesir, Çanakkale ve Yalova ayağındaki okullarımızı ziyaret ederek projemize devam edeceğiz" dedi.

Genel Müdür Efe, ayrıca 2013 yılında başlatılan İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere UEDAŞ aracılığı ile her yıl bin adet kışlık giysi yardımı yapıldığını sözlerine ekledi.

Minik öğrenciler okullarına kadar gelip kendilerine kışın üşümemeleri için hediyeler veren UEDAŞ yetkililerine teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osmangazi Çaybaşı Uludağ Yerel Haberler

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

Özgür Özel'den Bahçeli'ye çağrı: Kendi ittifakından memnun değilse bizim ittifakımıza gelsin

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

AK Parti ile MHP arasında ipler nasıl gerildi? İşte baş döndüren süreçte tüm olup bitenler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Bakmadan Geçme

Bayram tatilinde bankalar açık mı? Kurban Bayramı tatilinde bankalar çalışıyor mu? Süt dolu kovanın içine düşen bebek öldü! Olay ne, nerede oldu? ŞEBNEM BOZOKLU, KIZILCIK ŞERBETİ'NE Mİ GELİYOR? Şebnem Bozoklu hangi rol ile Kızılcık Şerbeti dizisine katılıyor? KPSS önlisans tercih ücretleri hangi bankaya yatıyor? KPSSP önlisans ücretleri hangi bankaya ödenir? Pırlanta Plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Sazlıca Koyu nerede, nasıl gidilir? Boyalık plajı nerede, nasıl gidilir? #9728 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Delikli Koy nerede, nasıl gidilir? İzmir Delikli Koy ücretli mi, arabasız gidilir mi? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Ayıbalığı Koyu – Mordoğan nerede, nasıl gidilir? İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127958 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Dolungaz koyu nerede, nasıl gidilir? #9969 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #9728 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Bodrum Koyu Plajı nerede, nasıl gidilir? #127958 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Paşalimanı plajı nerede, nasıl gidilir? #127754 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? #127754 İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Mimoza Koyu nerede, nasıl gidilir? #127965 İzmir'deki en iyi plajlar hangileri? İzmir'de en güzel nerede denize girilir? Kocakarı plajı nerede, nasıl gidilir? Ortaokulda sınıfta kalma var mı? Ortaokulda sınıfta kalınıyor mu, kaç gün devamsızlık hakkı var?
Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title