Haberler

"Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü" Semineri

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından "Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü" konulu seminer düzenlendi.

Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından "Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü" konulu seminer düzenlendi.

Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Esin İlhan, Alaplı Kültür Salonu'nda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, tütün uygulamalarında bir takım değişiklier olduğunu hatırlatarak, düzenlenen seminerler sayesinde bu değişiklikleri esnafa anlattıklarını söyledi.

Yapılan yasa değişikliklerinden esnafın haberdar olmadığını ve denetlemelerde zor durumda kaldıklarını ifade eden İlhan, "Bugün esnafımıza bir takım nedenleden dolayı kapatma cezaları gelmekte. Bu cezaların hem yasal hem de sağlık yönünden gerekçelerini bu seminerlerle onlara iletiyoruz" diye konuştu.

Seminere, Alaplı Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman ve esnaflar katıldı. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Alaplı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title