Haberler

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Koçak, MHP'li Adaylara Başarılar Diledi

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine giden Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine giden Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'a yapılan ziyarette, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel de Prof. Dr. Nail Yılmaz'a eşlik etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel'e 30 Mart Yerel Sçeimleri'nde başarılar diledi.

"TRAKYA, HER GEÇEN GÜN GELİŞEN BİR BÖLGE"

TKoçak, Trakya Bölgesi'nin gerek nüfus gerekse ekonomik yapısı bakımından her geçen gün gelişmekte olan bir bölge olduğuna dikkat çekti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette MHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Nail Yılmaz, Karaağaç Belediye Başkanı ve MHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Dr. Özkan Yücel ve MHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Koray Önsel, Türk Metal Sendikası'nın faaliyetleri hakkında Şube Başkanı Murat Koçak'tan bilgi aldı. MHP heyeti Türk Metal Sendikası'nın faaliyetlerini yakından takip etiklerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nail Yılmaz Çerkezköy Tekirdağ Yerel Haberler

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Eskişehir'de kızı ve torununu katleden cani dedenin, cinayeti neden işlediği ortaya çıktı

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

Kocaeli'de lisedeki mezuniyet töreninde kıyafet krizine Bakan Tekin'den açıklama

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

İspanyol muhabirin sorusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sinirlendirdi: Başını sallama, bak ben sallamıyorum

Bakmadan Geçme

LGS'de çıkan soru davalık oldu! LGS sorusu iptal edildi mi? LGS'de iptal edilen soru var mı? 2024 HSK kararnamesi açıklandı mı? Hakim ve savcıların yeni görev yerleri neresi? 14 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? SURVİVOR NEFİSE KİM, KAÇ YAŞINDA? Nefise Karatay nereli? Can Doğu tahliye oldu mu? Dilan Polat'ın kardeşi Can Doğu hapisten çıkacak mı, davasında son durum ne? SURVİVOR 2024 ŞAMPİYONU KİM? Survivor All Star şampiyon kim oldu? Türkiye- Çin maçı ne zaman? Türkiye- Çin voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sıla Doğu hapisten çıktı mı, serbest mi bırakıldı? Dilan Polat'ın kardeşi Sıla Doğu davasında son durum nedir? ''Hierarchy'' dizisinin konusu ne? Hiyerarşi dizisi nereden izlenir? 1. BÖLÜM FRAGMANI İZLE! Hiyerarşi dizisi kore yapımı mı? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 14 Haziran dün gece deprem mi oldu? Dilan Polat'ın kardeşleri serbest mi bırakıldı? Sıla Doğu ve Can Doğu hapisten çıktı mı? GELİNİM MUTFAKTA 14 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? #128105 MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 14 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? CUMA MESAJLARI 14 Haziran: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? Survivor kupası altın mı, değeri ne kadar?
İsrail sonunda bunu da yaptı! Mancınıkla ateş topu fırlattılar

İsrail sonunda bunu da yaptı! Mancınıkla ateş topu fırlattılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title