Haberler

Turgutlu'nun Her Yerinden Dualar Yükseldi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çanakkale Zaferi’nin 101. yılı dolayısıyla Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilciliği, Gaziler Vakfı ve Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği’nin düzenlediği lokma hayırlarına katıldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilciliği, Gaziler Vakfı ve Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'nin düzenlediği lokma hayırlarına katıldı. Tüm lokma hayırlarında, vatanı için canını feda eden şehitler için dualar edildi.

Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilciliği ile Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla lokma hayrında bulundu. Orta Park Saat Kulesi önünde gerçekleştirilen lokma hayrına başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere, başkan yardımcıları İskender Tunç, Ekrem Bölükbaşıoğlu ve Hakan Sezer, Türk Yerel Hizmet Sendikası Turgutlu Temsilcisi Mümin Yürek, Gaziler Vakfı İlçe Temsilcisi Hüsamettin Sağlık, Milliyetçi Hakaret Partisi İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu ile partililer, meclis üyeleri, çok sayıda daire müdürü, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, sendikalı ile vatandaş katıldı.

SENDİKADAN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI HEDİYESİ

Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu Temsilciliği, lokma hayrının yanı sıra, günün anlam ve önemi dolayısıyla vatandaşlara Türk Bayrağı hediye etti. Bayrakları Başkan Şirin'in elinden alan vatandaşlar, hassasiyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, hatıra fotoğrafları çektirdi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve beraberindekiler son olarak Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'nin dernek binası önünde düzenlediği lokma hayrına katılarak, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Lokma hayrına Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Garnizon Komutanı Ömer Haşim Olgun, Jandarma Komutanı Levent Türker ile daire müdürleri, oda başkanları katıldı. Başkan Şirin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen lokma hayrının Allah katında kabulünü diledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Turgay Şirin Turgutlu Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

title