Haberler

Turan, "Çanakkale Türkiye'nin En Güzel Şehri"

Referandum çalışmaları kapsamında Çanakkale’de bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç önderliğinde düzenlenen akşam yemeğinde turizmcilerle bir araya geldi.

Referandum çalışmaları kapsamında Çanakkale'de bulunan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TÜRSAB Çanakkale Körfez Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Turgay Kılıç önderliğinde düzenlenen akşam yemeğinde turizmcilerle bir araya geldi. Çanakkale'nin tarihi, turistik zenginliklerinin nasıl daha verimli kullanılması gerektiği hakkında görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Bir dizi müjdeler veren Turan'ın, "Çanakkale Türkiye'nin En Güzel Şehri" ifadesi salonda bulunanlardan büyük alkış aldı. Konuşmasının başında katılımcıların 'Önceden dosya verirdik beklerdik, şimdi dosya veriyoruz anında çözülüyor' sözlerine değinen Turan, "Biz buraya iş yapmaya, hizmet etmeye geldik. Biz bu şehre sevdalıyız. Diğer şehirler kıskanmasın ama Çanakkale Türkiye'nin en güzel şehri. Sanayisini alın tarımı var, tarihini alın doğal güzellikleri var. Tam anlamıyla eşsiz güzelliklere ve imkanlara sahip. Bizlere de burada çok büyük bir görev düşüyor. Bu şehri kalkındırmak. El birliğiyle hep beraber bu şehre hakkettiği yatırımları gerçekleştirmeliyiz. Sizler üreteceksiniz, projeyi bizim önümüze getireceksiniz bizler kapıları sizler için açacağız. Biz görev yapmaya hazırız. Yeter ki bize iş verin. Sizin işiniz bizim işimiz. Biz millete, Çanakkale'ye hizmet etmekten yorulmayız" ifadelerine yer verdi.

Turan, "Biz buraya gelmeden önce notlarımıza baktık, dersimize çalıştık. Sizden gelecek olan talepleri gözden geçirdik. Biraz önce başkanımızda sizlerin taleplerini bize iletti. Hemen ilk müjdeyi sizlere vereyim. Hafta içi de şehitliğe okul gezileri düzenlenmesi hususunu Bakanımız ile görüştük. Bakanımız sizlere selamını ileterek tüm okullara yazı yazılacağını belirtti. 'Troia 2018 Yılı Olsun' projesinde artık sona doğru geliyoruz. Şimdi o bölgenin alt yapı çalışmalarını yapmak gerekmektedir. Valiliğimiz kontrolünde Troia Koordinasyon Merkezimizi kuruyoruz. Bölgenin büyük sorunu olan yol çalışmasına başlıyoruz. Alt yapı çalışmaları için Orman ve Su İşleri Bakanlığımız en kısa zamanda çalışmalara başlayacağını belirtti. Troia için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Çanakkale'mizde ki turizmi kalkındırmaya da devam edeceğiz. Asos antik kentin UNESCO Dünya Mirası Listesine alınması için dosyası hazırlandı. Orayı da daha fazla ilgi çekmesi için düzenliyoruz. Bakınız size bir örnek vereyim. Şehitliğimizin eski halini hepiniz iyi bilirsiniz. Eskiden oraya 300 bin ziyaretçi gelirdi. Şuanda oraya 3 Milyon ziyaretçi geliyor. İşte bu yapılan yatırımların karşılığı. O yüzden Çanakkale'de geri kalan bir nokta olmamalı. Hep beraber bu şehre sahip çıkmalıyız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Turan Çanakkale AK Parti Türkiye Yerel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

title