Haberler

Torbalı Belediyesi Çocuk ve Uçurtma Şenliği Düzenledi

Güncelleme:

İzmir’in Torbalı ilçesinde bu hafta çocuklar için dolu dolu bir program düzenlendi. İlk olarak cumartesi günü Gazi Çamlığı Etkinlik Alanında Çocuk Şenliği düzenleyen Torbalı Belediyesi dün de bu yıl 15.kez gerçekleşen Geleneksel Çocuk Şenliği organizasyonuna imza attı.

İzmir'in Torbalı ilçesinde bu hafta çocuklar için dolu dolu bir program düzenlendi. İlk olarak cumartesi günü Gazi Çamlığı Etkinlik Alanında Çocuk Şenliği düzenleyen Torbalı Belediyesi dün de bu yıl 15.kez gerçekleşen Geleneksel Çocuk Şenliği organizasyonuna imza attı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocuklara unutulmaz anlar yaşatan Torbalı Belediyesi, yüz boyama, şişme oyun alanı ve çeşitli gösteriler düzenleyerek hafta sonuna renk kattı. Çeşitli ikramların da dağıtıldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Öte yandan bu yıl 15.kez düzenlenen şenliğe katılan aileler sabahın erken saatlerinden itibaren Özbey'deki etkinlik alanını doldurdu. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Uçurtma Şenliği'nde Torbalı Belediyesi çocuklara yüzlerce uçurtma dağıttı.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN TEKİN VERDİ

Şenlikte yüzlerce uçurtma gökyüzünü süslerken, Türk Uçurtma Takımı da özel gösterilere imza attı. Öte yandan Uçurtma Şenliği'nde yapılan yarışmalar ise nefesleri kesti. Yaş kategorilerine göre düzenlenen yarışmalara, vatandaşlar kendi yapmış oldukları uçurtmalar ile katıldı. Yarışmalarda birinci olanlara bisiklet, ikinci olanlara scooter, üçüncü olanlara ise kaykay hediye edildi.  Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, dereceye girenlere hediyelerini bizzat takdim etti. Başkan Tekin yaptığı açıklamada "Uçurtma Şenliği Torbalı için güzel bir gelenek. Tertemiz havada hem baharın gelişini kutluyoruz hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklarımıza güzel bir hediye veriyoruz. Bu yıl 23 Nisan'ın bayrama denk gelmesi nedeniyle bu hafta etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Dün de (Cumartesi) Çocuk Şenliği düzenledik onda da binlerce çocuğumuz doyasıya eğlendi. Bu güzel hafta sonunda şenliğimize katılan herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA / Yerel

Torbalı Belediyesi Uçurtma Şenliği Torbalı Çocuk İzmir Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title