Haberler

Tok'tan İstihdam Seferberliğine Destek Arayışı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “istihdam seferberliğine” katkı verilmesi gerektiğini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "istihdam seferberliğine" katkı verilmesi gerektiğini söyledi.

Yeni anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi referandum çalışmaları kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu'nu makamında ziyaret etti. Erdoğan Tok'a AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Serinkaya ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Keskin eşlik etti. Ziyarette TSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan da hazır bulundu.

İlkadım ilçesi için her türlü başarıya giden çalışmaları desteklediklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası'nın yapmış oldukları çalışmaları yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Elimizden geldiğince halkımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. İlkadım'ı daha ileriye nasıl götürebiliriz onun uğraşı içerisindeyiz. Samsun Ticaret Sanayi Odası ile her konuda iletişim halinde olmamız ve her kurumla sürekli diyalog halinde bulunmamız Samsun ekonomisinin canlanmasına büyük bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Türkiye'de istihdam açığının kapatılmasına yönelik Cumhurbaşkanı'nın çağrısına iş dünyasının gerekli katkıları vermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Tok, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın başlattığı istihdam seferberliği için en iyi neticeyi almak için iş adamlarımızın üzerine düşen vazifeyi yerine getirme gayreti içerisinde olmalıdır. Ülke menfaatleri adına işsizliği bir nebze olsun azaltabilmek ve alım gücümüzü daha da artırmak için ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliği konusunda iş dünyası olarak elimizi taşının altına koymalıyız. Yeni iş sahaları oluşturarak yeni iş imkanları oluşturmalıyız" diye konuştu.

TSO'dan Tok'a teşekkür

Samsun ekonomisi ve oda çalışmaları hakkında bilgiler veren Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, yapılan ziyaretten ötürü Başkan Tok'a teşekkür etti. Murzioğlu ayrıca, İlkadım ilçesine yapılan hizmet ve projeleri yakından takip ettiklerini belirterek Başkan Erdoğan Tok' a başarı dileklerini sundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan Tok İlkadım Samsun Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title